Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Taníts Mester, taníts!

2010.04.15. 11:23 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Avagy a pofátlanság magasiskolája.

Poison Ivy (köszönet a találó névért @-nak) ma bemutatta, hogy is kell ezt csinálni.

Évek óta mindenbe beleköt, hergeli a többieket a cég ellen, szarul dolgozik és nem jár be időre, de azt hiszem ma rakta fel a koronát itteni (áldásosnak semmiképpen sem nevezhető) tevékenységére.

A tegnap beadott felmondása egy kalap szar. Vagy az internetről összeollózott és minden jogi ismeretet mellőző fércmunka vagy egy nagyon gagyi ügyvéd agyszüleménye. Mindenesetre visszadobtam, legyen inkább közös megegyezés. Ügyvéd megírta, tegnap megkapta, időt kért, hogy átolvassa, ma aláírta, ideadta. Eddig ok.

És akkor kibújt belőle a .............. basszus nem is találok megfelelő jelzőt rá!

Mert neki lenne néhány kérése, ami olyan jófejség a cég részéről... Miután megmérgezte magakörül a levegőt az utóbbi három hónapban, miután elbaszta egy kollega hivatalos, céges értékelését merő gonoszságból, miután demoralizálja a fogékonyabb embereket házon belül, miután néha még arra sem vette a fáradtságot, hogy visszaköszönjön, ő most AKAR néhány dolgot a cégtől, merő jófejségből!

Megcsináljuk-e az adóbevallását ettől még? Ja, már rég készen van. Jöhet a következő kérdés.

És akkor, akkor megmutatta, hogyan is kell ezt igazán csinálni! Megmutatta mekkora mestere a szarfejségnek, a pitiánerségnek és mégsem zsidóznék most, de hát ugye ....

Mert ő tudja, hogy benne van a belső szabályzatban, hogy aki 5 évnél többet tölt el a cégnél, annak JÁR ajándék, amikor elmegy.

JÁR.

Értjük ezt?

Na akkor mégegyszer megismétlem: JÁR. És ő arra gondolt, hogy megtartaná a céges mobiltelefonját. Leszarom a mobil-t, tényleg. Még 26-ot utána tudnék donbi, merő jófejségből. Mert ő arra gondolt, hogy akkor a cégnek sem kerülne pénzbe, meg ő is boldog lenne vele, szóval ő tényleg jófej!

Nos, először is arról feledkezett csak el, hogy a belső szabályzatban az van benne, hogy "can". Szóval járHAT. Amúgy meg mi most annak örülünk, hogy végre elmegy és nem mérgezi a levegőt! Maximum ezért kaphatna ajándékot...

Ja, meg néhány szakmai könyvet is magával vinne a biztonság kedvéért, de az már igazán csak jófejség.

Mert neki jár az ajándék. Jelenleg az agyam nem képes feldolgozni a pofátlanságnak ezt a szintjét. Végtelen ciklusba kezdett vagy a kék halál állapotában van, tök mindegy.

Egyre csak az vízhangzik a fejemben, hogy ha gondolom, akkor ő megmutatja nekem a szabályzatban azt a részt, ahol az van, hogy neki JÁR az ajándék.

Ez a fajta olcsójánosos, nyerészkedős, tenyérbemászóan pofátlan mentalitás mindig is hiányzott belőlem.

Igazán nagy megtiszteltetés lenne magától a Mestertől tanulni.

Szóval taníts Mester, taníts!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása