Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

A Fidesz plusz szavazati jogot adna a gyerekeseknek

2011.02.15. 00:06 | Bambi101 | 1 komment

A kurva anyátokat, hogy miután nem lesz állami nyugdíjam, mert addigra már nem lesz egy vas sem erre, miután több adót fizetek, mint azok, akiknek gyerekük van, szóval ezek után ismét bemutatjátok nekem a középső ujjatokat!

Rohadjatok meg, hogy másodrendű állampolgárt csináltok belőlem a saját hazámban!

Most akkor megyek és körülnézek a monster-en, keresnek-e valahol takarítónőt, pincérnőt vagy bármi egyebet külföldön. És szépen elmegyünk ebből a kibaszott országból, ahol csak azok a nők érnek bármit, akik tenyésztehénként egyenbégetnek a kibaszott arrogáns Viktoriánusnak.

Mellesleg a következő mi lesz? Gettóba fogjátok tömöríteni azon renitenseket, akik nem szülnek nektek gyereket???

Mengele típusú megoldás alkotmányos zsírpapírba csomagolva!

Bár ezt az országot már egy ideje nem lehet egy mondatban szerepeltetni az alkotmány vagy a demokrácia szóval, mert nem férnek el egymás mellett.

Eleinte csak azt gondoltam, hogy kommunistábbak vagytok a kommunistáknál, de mostanában már csak a rohadék náciként emlegetlek benneteket.

Kellene nektek egy új név a Fidesz helyett, mondjuk Gyerekgyártató Elvtársak és Célnélküli Idióták Közössége.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

floral 2011.02.16. 11:24:41

Hát ezt nagyon jó sikerült megfogalmazni! Tengermély tiszteletem! :)
süti beállítások módosítása