Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

És néhány dolog, ami kimaradt

2010.11.05. 20:36 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Van néhány dolog, amit nem akartam a beszámolóba beszúrni, de azért szerintem említést érdemel.

Ilyen pl. amikor jegyet vettünk Manchesterbe és a jegypénztáros bácsi megkérdezte tőlünk, hogy mennyire sietünk, mert ha fél órával később megyünk, akkor olcsóbb a jegy, nem is kevéssel.

Vagy amikor J. kereste a táskáját kitartóan a Clarksba, majd elétették a katalógust, hogy bökjön rá és kihozták neki a raktárból.

Összességében döbbenetesen kedvesek voltak, udvariasak és nagyon segítőkészek. Tisztára nem balkáni volt, borotvaéles volt a különség.

A cuccok még nekünk is nagyon olcsók voltak, akkor el lehet képzelni, hogy az ő fizetésükhöz képest mennyire semmibe sem kerül kint a ruha, a kaja, stb. Tehát ők shoppingolnak és shoppingolnak. Amikor viszont nem, akkor meg isznak valami bárban. Konkrétan péntek estétől vasárnap hajnalig folyik az alkohol, de szó szerint.

És akkor most néhány képérdekesség.

Ez egy olyan épület, amit ahelyett, hogy lebontottak volna, inkább kivágták köralakban és az forgott benne. Szerintem nagyon érdekes volt, legalábbis engem lenyűgözött...

 

És igen, a helyi színházban Pamela Andreson játszik...

 

Ilyen bedeszkázott épület is volt bőven Liverpoolban.

 

Volt Beatles mánia is, de nem túl sok.

 

És ugye Halloween volt...

 

Ezt csak azért, mert szép.

 

Ő pedig egy hosszúhajú vadpaci.

 

Ennél közelebb nem kerültem  Manchester United stadionhoz (ez is a buszról lett fényképezve)

 

No comment...

 

És néhány dolog nekünk, otthonra

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása