Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Vendégposzt :)

2010.11.03. 00:20 | Bambi101 | 4 komment


PerverzBabi:
Vendégposzt: X-faktor - élő közvetítés

Előszó: A rockot izomból kell énekelni, értem?! (update: így tett Norbi és Vastag Tamás)

1. Vastag Csaba: A rockdalból csak a gitár hiányzott, meg egy rockénekes. Lehet, hogy a tévémmel van baj, a zsűri tök mást mondott... Közben rájöttem, hogy Vastag Csabának a musical állna jól.

2. Nyáry lányok (azérse Summer Sisters): Ők kifejezetten irritálnak, de most jók voltak. Rendben énekeltek, jó volt az előadás is, de inkább MM-et kellett volna bevonni a produkcióba :)

3. Nikolas: Erre mondják, hogy "nem jött át", pedig a kivitelezés szokás szerint tökéletes volt. Ez nem az ő műfaja.

4. Non Stop: Jó volt a show, de valamiért kezdem őket unni. Talán elég belőlük annyi, ha az ember megáll előttük az utcán egy dal erejére.

5. Veca: Jól indult, de hamar erőtlenné vált. Tudna rockot énekelni, most nem sikerült.

6. Mariann: A profi múltja mellett az zavar a legjobban, hogy állandóan műmosolyog, akkor is, ha nem illik oda.

7. Norbi az igazi hardcore előadó, de továbbra is utálom, hogy koreografálják. Így nem szeretem. Végre MM is ezt mondta. (Lehet, hogy olvassa a blogodat... !)

8. Vastag Tamás: Az ének remek volt, de borzasztó modoros. Geszti is ezt mondta. Mégse rossz a tévém. :)

9. Wolf Kati: Halk volt a zene, amúgy jó lett volna.

10. Dorka: Hú, ez borzasztó. Pedig az ő hangja tetszik a legjobban. (A mentorok pont most megerősítettek benne, tényleg hamis volt.)

Összefoglaló: Fáj kimondanom, de most Nyáryék voltak a legjobbak. Nem tudom, ki tetszett a legkevésbé, sok közepes előadás volt (Vastag Csaba, Veca, Mariann, Wolf Kati).

Párbaj: Na, Nyáryék másoknak se szimpatikusak, másodjára párbajoznak, ez már jelent valamit. Viszont ma este ők tetszettek nekem a legjobban. Vecát eltaláltam, 50%-os teljesítmény tőlem. Jajj de ari, a Miki elsírta magát. Nyáryék estek ki, őket kevésbé sajnálom.

Egyéb gondoltaok:
-Ahogy Dopeman mondta az indexen, ez is csak egy karaoke-show, sok értelmét nem látom, csak egy újabb közepes sztárunk lesz, amelyekből a Megasztár más sokat kietermelt.
-Nagy Feró mondta a Morning Show-ban, hogy több értelme lenne egy dalversenynek, ennek is igazat adok. Tehetséges előadóink vannak, de világsztárunk így sosem lesz. Jöjjenek együttesek saját dalokkal, nyerjenek meg minket azokkal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambi101 2010.11.05. 01:37:04

Na akkor végre eljutottam oda, hogy megnézzem és ne aludjak be a gyógyszerektől.
Abban tökéletesen egyetértünk, hogy a rockot izomból kell énekelni. Annak le kell vinnie a hajamat, annak hanyat kell vágnia.
De ebből nekem semmi sem volt meg :(
Csaba:erőtlen és iszonyat modoros. Egyszóval szar. Musicalbe meg ne küldjük el kérlek, mert attól kiráz a hideg:( Amúgy meg van egyfajta szörfös testtartása, hihi
a Nyári lányok: esküszöm az énekre alig tudtam figyelni, annyira tátva maradt a szám a koreográfiától. Életemben nem láttam még két nőt, akinek ennyire rosszul áll a dögös vadmacskaszerep, akik ennyire szenvednének benne. De MM-et én is letámadnám :)
Nikolas, Non Stop és Veca: egyet értek veled
Mariann: és megint, én most már baseballütőt vizionálok, ha meglátom
Norbi: kitartóan kérem vissza az eredetit
Tamás, Kati és Dorka: megint egyet kell értenem veled
Szóval nem volt ez jó összességében. Lehet, hogy eddig nem is a gyógyszerektől aludtam be...

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.11.06. 11:34:40

@Bambi101: Még szép, hogy egyetértesz velem, nekem mindig mindenben igazam van :)
Betegségre meg még mindig a húsleves a legjobb :)

Bambi101 2010.11.06. 11:41:28

@PerverzBabi: Imádom a szerénységed!
A húslevesben meg Zs. is egyetért veled :)
süti beállítások módosítása