Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor next

2010.09.12. 00:18 | Bambi101 | 3 komment

Ok, ez most már nekem is sok. Vagy éppen kevés.

Először nem is akartam ennél többet írni, de nem én lennék, ha bent bírnám tartani...

Messze ez volt a leggyengébb és ha így halad a színvonal lefelé, akkor a jövő héttől nézhetetlennek fogom nyilvánítani!

Igazából a struktúráját is unom már. Percre pontosan meg tudom mondani, hogy mikor jön a gigaszar és mikor kell(ene) lelkesednem. Tényleg ugyanúgy fogják lenyomni az összes adást?

A teljes kiszámítóság mellett a zsűri is többször kiverte a biztosítékot, de először a mai eresztésről...

A kezdő srácot a halványlila, xs-es emo-gagyi farmerájaval fojtanám meg! És akkor nem eregetne tovább ilyen szél és fúj típusú poénokat...

A MILF csajszi - akit az első jónak szántak ma - olyan, amilyen. Jó. Ennyi.

A villantós néni képviselte igazán az RTL színvonalat. Azt valaki észrevette rajtam kívül, hogy az interjúja alatt fényes, leopárdmintás, fekete-ezüst cicanacit viselt? Mármint az első interjú alatt, mert a másodikat teleszájjal sikerült prezentálnia...

Az eredetinek szánt srác ritka szar volt. Szóljon, aki tudja kiről beszélek, mert szerintem annyira felejtehető volt, hogy már én sem nagyon emlékszem... Mindenesetre a helyes megfejtők között egy Starbucks bögrét fogok kisorsolni (már ha egyszer végre lesz budapestes).

A Cserháti dalt éneklő bigének jó hangja van. De azonnal menjen el egy beszédtanárhoz, mert az á és az é hangjai kifejezetten zavarták a fülem. Valahogy olyan furán képzi ezeket. Ez valami tájszólás miatt van vagy ez csak modorosság? Tök mindegy. Engem nagyon-nagyon zavart.

Az ellenszenvesnek szánt pasi messze nem volt olyan utálható, mint az ediggiek. (MM viszont aranyos volt, ahogy a "szorítsd meg a kezem" résznél összeszorította a kezét, imádom, ahogy együtt tud élni azzal, ami a színpadon történik :)

Megvolt az érzelmes dráma is, a gyenge csaj-jó pasi párossal. Jaj-jaj, csúnya, rossz zsűri majdnem szétszedte őket, de ők nem hagyják magukat. Milyen szép is a szerelem. (gy.k. szarkazmus)

A leányzó a One night only-val viszont jó volt. Nagyon. Ráadásul ez a dal mostanában az egyik kedvencem. Ezt bírom végtelenítve hallgatni. (egy darabig)

Akár vette az RTL klub a lányt, akár magától sétált be, nekem a mai adás kedvence volt. Jaj, ezt most át kell fogalmaznom, mert a mai adás olyan szar volt, hogy ez sértés a hölgyre nézve... akkor inkább így: nekem ő és a riszpektes csaj a legjobb idáig, meg az AC/DC-s bige, meg a Joe Cockeres idiot. (bocs, de akkora rajongó sosem leszek, hogy a neveket megjegyezzem, elnézést kérek, ha ez zavaró vagy bunkóság. Különben az.)

A záró csajszi... nem is tudom mit mondjak. Jó.

Ja, hogy többet vártatok? Nem tudok róla többet mondani. Nekem se hideg, se meleg és tőlem bármennyire jó is lehet, ha nem vált ki belőlem érzelmeket, akkor már 5 perc múlva nem emlékszem rá... azt hiszem kimentem megkavarni a hagyma chutney-mat, mialatt énekelt.

És akkor most a zsűriről... 

Feró most már zavar. Eleinte még poén volt, de most már unom a kurva jóit, unom a ripacskodását, unom a hatásvadász játékait. Értem én, hogy szétunatkozta magát, de ez már sok, sok és sok. Bár a "gyere vissza jövőre, de én már nem leszek itt" azért komoly volt!

Keresztes Ildikó eddig sem volt a kedvencem, de a meghatódást tátott szájjal néztem. A grimaszalbumba nem kerültek ma új képek, mert csak ugyanazokat a nagyon csinált arcokat láttam. Gáz.

Geszti csak ebben az adásban legalább kétszer sütötte el az "eddig ez volt a legjobb/legmeghatóbb/x-faktor pillanat" beszólását, összességében meg már nem is tudom hányszor. Örülök, hogy ő még mindig így tud lelkesedni.

MM kitartóan tetszik. Elfogult vagyok, na. Szakmai és visszafogott (ezt más is megmondta). Néha olyan, mint Alice Csodaországban, kicsit eltévedtnek tűnik és tényleg nem is oda való. Fényévekkel jobb, mint a többiek. 

Különben azt hiszem új rovatot fogok nyitni MM beszólásainak, mint amilyenek ezek is:

- Egy jó rész volt, a vége...

- Az volt a bajom, hogy ultrahang tartományban énekelted a dalt. Lejjebb kéne jönnöd, hogy mi is élvezni tudjuk, mert így csak a bogarak, fák, virágok tudják.

Ettól függetlenül a mai adásnak én egyedül kiosztom a négy nemet, ez sajnos nem jutott tovább nálam.

Ja, és várom az ötleteket, hogy szerintetek ki volt pénzen vásárolt jelentekező a mai adásban :)))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.09.14. 11:22:11

Mer' az MM oan cuki. Sunáznám én is, pedig pasi vagyok :)
Valakinek nincs jó hangja, se egyénisége, de továbbengedik, ki érti ezt.
Nekem mégmindig a kamubalhézók tűnnek a leginkább beszervezettnek.
One Night Onlys Dzsennifer volt messze a legjobb, az ő produkciója után visszagondolva teljesen felesleges volt az adás összes többi versenyzőjét továbbjuttatni.
Joe Cockeres srác a legjobb :)

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.09.14. 11:22:12

Ja, még két dolog:

1) Reméljük a selejtező után nézhetőbb lesz
2) A Szabó Mariann nevű versenyzőt tuti hogy láttam már valahol profiként. Rákeresék vala, és íme:

www.youtube.com/watch?v=-NG3nND9tGc

Ez így okés?

Bambi101 2010.09.14. 11:28:21

Vajon miért nem lepődöm meg, hogy Mariann sem amatőr.... Részemről van még egy esélyük ezen a héten, aztán ha ez sem lesz nézhető, akkor inkább moziba megyek szombat esténként.

MM-et viszont nem adom, érte megküzdünk :)

De abban is egyetértünk, hogy a Joe Cockeres srác mindent visz a fenekelős tánccal együtt (by MM)
süti beállítások módosítása