Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Summer party

2010.06.11. 11:22 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Tegnap megvolt a céges summer party.

Csillebérc, Kalandpálya.

Volt néhány kollega, aki húzta a száját, de végül is mindenki ott volt, amit személyes sikernek értékelek...

Csapatépítő tréninggel kezdtük, vagyis olyan feladatokkal, amit csak akkor lehet megcsinálni, ha mások segítik az embert. Aztán volt mászófal és utána szabadfoglalkozás keretében lehetett menni az egyéni pályákra. Nos, volt olyan, aki mind az 5 egyéni pályát végigjárta, ami szerintem több, mint riszpekt. Márcsak azért is, mert az én tegnapi aktivitásom kimerült az ide-oda rohangálós fényképezésben. Ránéztem ugyanis a körmeimre, és úgy döntöttem nem áldozom be őket a köz oltárán... Biztos lehet szépen, óvatosan is csinálni, de inkább nem. Nekem meg elég egy rossz mozdulat és itt leszek körmötlenül... Szóval fényképezés volt ezerrel.

Utána a kemény maggal séta a fogaskerekűhöz a hatmillió fokban, sörözés (nekik, Bambi bambizott), fogaskerekűzés, villamosozás, gyors fényképnézegetés az irodában, majd hazamenés. Este 8-kor...

 

 

 

Viszont ha egyszer majd éppen nem lesz mű a körmömön, akkor szívesen kipróbálnám ezt a kalandpálya dolgot. Annyira látszott az embereken, hogy élvezték, és még azok is megköszönték, akik amúgy nem túl aktívak a mindennapokban... Szóval ezt azért egyszer ki kell próbálni!

ha @ hozzáférhetővé teszi a képeket, akkor lesz (bár csak és kizárólag olyan, ahol senkit sem lehet majd felismerni)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása