Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Maserati for me

2010.03.29. 15:14 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Az a jó a különböző hírlevelekben, hogy még keresnem sem kell, hogy mit is szeretnék venni, ők segítenek. Küldik. Különböző rendszerességgel, de érkezik a legújabb venni és álmodoznivaló.

Ehhez persze elengedhetetlenül szükséges, hogy az ember legalább egyszer magától megkeresse a kérdéses cég honlapját és legalább egyszer vegyen annyi fáradtságot, hogy kitölti a megfelelő rublikákat és nyom egy entert. Onnantól kezdve óraműpontossággal érkezik a "hír".

Ebből a szempontból (is) és vagyok minden marketinges álma. Napi 15-20 hírlevél érkezik. Van köztük szakmai, van olyan ami a bécsi rendezvényekről küld nekem tájékoztatást és persze többségében a divat. De kapom a Ferrari és a Maserati hírlevelét is...

És most szeretném nektek megmutatni, hogy mit találtam a Maserati honlapján, hogy mit is szeretnék én most tőlük:

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó, persze szeretnék egy GranTurismot is, vagy egy GranCabriot, sőt egy Quattroporte is jöhetne, de hát milyen már, hogy simán tudnék ruhát (is) venni tőlük? Beteges, azt hiszem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása