Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Szaruhártyagyulladás

2011.09.24. 19:06 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Hogy az Istenbe tudok olyan nyavalyákat összeszedni, amiről még nem is hallottam? Úgy értem az mi? Van valami szaruhártya-gyulladás vírus? És ezt hogyan tudtam összeszedni?

Mindegy. Ilyenem van.

Ez mondjuk inkább kellemetlen, mint fáj. Olyan szúró kellemetlen érzés, egyfolytában folyik a könnyem és kb. percenként erős késztetés hatására nem csak becsukom, de ökölbe szorítom a szemem. Mármint amennyiben ezt a képzavart elő tudom állítani a gyakorlatban. Fényben ezerszer sokkal rosszabb.

És a vizsgálat sem finom, mivel kénytelen voltam megjárni a szemészeti ügyeletet. A megfestés még csak hagyján, a tapogató, szemkiakasztós rész is rendben, de a könnycsatornáim átmosása, na az durva. Inkább élményre, mint érzésre. Ugyanis valami injekciós tű szerű izét szúrt a doktor néni közvetlenül a könnycsatornámba, amiből a cucc az orromon keresztül a torkomba folyt. De az a pillanat, amikor a kitámasztott szemem felé közeledett a tű, na az nem volt semmi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása