Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Mostanában

2011.08.26. 18:28 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Tetszetős végre hazajött Amerikából! Hozott nekem ajándékot, de tegnap elfelejtette elhozni, kedden megyek oda tárgyalni, ahol dolgozik és utána majd benézek hozzá és akkor majd megkapom. És lassan fényképek is lesznek és akkor megint irigykedhetek!

A cégnél még mindig ügyfeleket látogatok, de volt már sírós-kiabálós balhé is bent, amit el kellett simítanom.

Tegnap voltam megnézni a Defendo edzést és találkozni az edzővel. Kissé vegyesek az érzéseim. A hely egy kicsit lepukkant-szocialista, az edző nem nagyon tudott mit kezdeni velem, de igyekezett kedvesnek lenni... Mindegy, ha már elhatároztam, akkor jövő héten csütörtökön megjelenek az első, kezdőknek szánt edzésen, aztán majd meglátjuk, hogy mennyire jön be.

És mostanában nagyon büszke vagyok magamra, mivel egyrészt B.-hez is autóval mentem, meg az edzésre is, egyik helyen sem jártam még életemben soha, mégis megoldottam, sőt tegnap már dolgozni is autóval mentem a reggeli csúcsban. Tudom, hogy ez másnak mindennapi rutin, de nekem pont ez hiányzik, a rutin. Ja, mindig volt körülöttem férfiember, aki vezetett helyettem, szóval...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása