Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Köszönöm

2011.03.12. 22:43 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Néha, ha elborul az agyam, nem tudom pontosan megfogalmazni, amit szeretnék elmondani.

Ez így volt a cigis posztnál is, de dreamdancer helyettem is megtette:

"Ez az egész nem a nemdohányzók védelméről szól, hanem a kényelmükről. Most is le lehet élni egy életet úgy, hogy nem szagolsz cigifüstöt, ahogy lehet élni vegetariánusként is. Kitiltani a cigit (vagy a húst) mindenhonnan nem más, mint a többség önző diktatúrája a kisebbség felett és tökmindegy, hozt ezt az egészség, Isten vagy a munkásosztály nevében és érdekében teszik-e. Tényleg ennyire nem bírjuk elviselni a dohányos szubkultúrát, hogy büdös helyeken mérgezik magukat-egymást? Mert nekünk oda is le KELL mennünk, tűnjenek mindenhonnan, minden csak a miénk! Undorító. (Érdekes, sose hallottam dohányost panaszkodni, hogy miért nincs olyan teázó, könyvtár, cukrászda, Meki stb. ahol ő nyugodtan rágyújthatna.)

Nem, nem dohányzom - de nem örülök hogy az én érdekeimre hivatkozva, az én nevemben ilyen intoleráns, bunkó módon basznak ki másokkal."

Köszönöm.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása