Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Ezek hülyék, bazdmeg

2011.03.05. 19:00 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Eddig is rendszeresen kiakasztott a Fidesz a baromságaival, de a mai hírek szerint, belehúztak a faszságokba!

Most éppen meg akarják szüntetni az állami egyetemeken a költségtérítéses képzést és ezzel egy időben a magánegyetemektől pedig teljesen megvonnák az állami támogatást.

Vagyis visszatérünk a jó kis szocialista rendszerhez, alig lesz majd diplomás, kurva nehéz lesz majd bejutni az állami felsőoktatásba és azt fogják szerencsétlenek tanulni, amit az állam akar. Ha ettől valami eltérőt akar valaki tanulni, akkor azt meg csak a gazdagok engedhetik meg maguknak. Vagyis a diploma vagy csak az igazi eminensek vagy a gazdagok kiváltsága lesz.

És miután sehol a világon nem képes egy egyetem csak és kizárólag a tandíjból fenntartani magát - itthon meg különösen nem divat a volt egyetemedet támogatni később - előbb utóbb szépen majd bezárnak és akkor már csak tényleg az állami képzés marad.

Vagyis verjük szét az oktatást, ami kapaszkodó lehetne ebből a szarból, amiben az ország van.

Ja, amúgy meg minél ostobábbak az emberek, minél kevésbé képesek önállóan gondolkodni, annál könnyebb a birkákat terelgetni, ugye...

A másik kedvencem az az volt, hogy megvonhatják az állami támogatást a gyógyszerekre attól, aki mondjuk nem fogy.

Ehhez csak azt szeretném hozzá tenni, hogy menjetek el egy kibaszott közértbe és nézzétek meg, hogy mibe kerül a zöldség, a gyümölcs vagy éppen a saláták és akkor nézzétek hozzá, hogy mibe kerül a szalonna és a kenyér. Elárulom, ha egészségesen akarsz enni vagy éppen diétázni, akkor az minimum kétszer annyiba kerül, mint az egészségtelen. És most kifejezetten nem magamról beszélek, mert egyelőre simán megveszem a spec krumplit, aminek 1000 forint kilója, de szerintem egy devizahitelt nyögő gyerekes családfő cukorbetegséggel már tutira elgondolkodik a boltban, hogy az ő 1000 forintjából mit vegyen, hogy abból napokig jól lakjon a család. Hát ha nem költi el egészséges kajára, akkor majd elkölti gyógyszerre.

Vagy az a cél, hogy a gyógyszert se tudja megfizetni és akkor majd jó gyorsan belehal és annak az embernek már tutira nem kell nyugdíjat sem fizetni!

Azt hiszem kezd körvonalat ölteni a kormány politikája.

Kevés ember legyen - hulljon a férgese - és abból is csak az alulképzettek és az ostobák. Így egy ideig tényleg be lehet betonozni a hatalmat.

Mindezektől függetlenül azért Szíjjártó Péter úgy tudnám pofán baszni egy baseballütővel, hogy tőből törjenek ki a fogai! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása