Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Klassz szombat

2011.01.29. 21:26 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Délben ebéd J.-vel a Friday's-ben. Közép szar. Mármint a kaja.

Világmegváltás, csajos dumálás, jövő tervezgetés, múlt idézés.

Kedvenc turi meglátogatása. Szép barna táska beszerzése. Én jobban jártam, mert J. közel 20 rugót hagyott ott...

Séta, dumálás, Starbucks. A málnás cappuccino elsőre bizarr, aztán ihatónak bizonyult. Utólag is bizarr. Egy-két hónapig biztosan nem iszom ilyet.

Séta és dumálás. Színházműsor beszerzése.

Itthon torna, csak a saját kedvemért, mert hiányzott és mert jól esett. Ezen én csodálkozom a legjobban!

Btw, tegnap az interjún azt javasolták, hogy tanuljak meg újra oroszul. Jó. Most, hogy bombát robbantottak Moszkvában, jó ötletnek tűnik. Mellesleg én mindig akkor megyek mindenhova, amikor ott éppen lőnek vagy robbantgatnak. Ha én utazni tervezek, akkor az mire odaérek, tutira háborús övezet lesz...

Most esetleg mehetnék Egyiptomba is.

Ja, és J. szerint is hülye ötlet lett volna a brüsszeli állás, szakmaila nulla, a fizu pedig arra már nem elég, hogy félre is tegyen az ember lánya, mivel Brüsszel kqva drága. Lustaságom és gyávaságom tehát meghozta gyümölcsét, miközben megóvott egy baklövéstől. Probléma megoldás Bambi módra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása