Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Fogorvos next

2010.12.15. 15:34 | Bambi101 | 2 komment

Először is szeretném mindenkivel közölni, hogy ha esetleg valaki el akar törölni a Föld színéről és létezésem összes nyomát szeretné eltakarítani, akkor igen nehéz dolga lesz. Nemcsak azért, mert 6 millió hivatalos helyen van ott az aláírásom, meg vagyok bejegyezve, de lassan az összes pesti fogorvosnak teljes röntgenfelvétele és külön fényképalbuma van a fogaimról.

A mai sem kivétel.

Szerinte 150 000 forintnyi tömni való van a számban. Azt azért tegyük hozzá, hogy ő nem csinált röntgen, csak a megérzésére és a különböző eszközökkel történő kopogtatásaira hagyatkozott. Ebből olyan 32 000 forintnyi sürgős, mert effektív lyuk (2db) és nem is kicsi, a többi viszont csak olyan pontlyuk féleség vagy a régi tömések cseréje lenne.

A fogfehérítést 100 000-ért csinálná és ebben már benne van a két gyökérkezelt fogammal való külön törődés, ami hetente cserélt, belül elhelyezett anyaggal történne.

Szerinte a gyökérkezelt fogaim fehérítése az olyan vagy igen, vagy nem alapon fog menni, mert ezt előre nem lehet megjósolni. Aztán ha megáll a fehéredés, akkor eldöntöm, hogy elég-e az nekem, vagy nem.

Ha nem, akkor korona. Szerinte különben nem úszom meg. Ezt mondatja vele a rutin. Ha viszont korona, akkor csak a két gyökérkezeltre kell, a mellette lévőkre nem és akkor annak darabja 70 000.

Ez akkor most így sürgősségiben 272 000.

Még egy fogorvos van a listámon és akkor eldöntöm, de tényleg!

Azt meg csak úgy mellé mesélném el, hogy miközben vártam a villamosra, mellettem a megállóban beszélte meg két pasi, hogy mennek az egyiknek a pénzéért valakihez. És ha nincs ott a pénze, akkor az arcát azt ne üsse a másik, csak gyomorra és lábra. Remek. És milyen "maffiózó" az, aki villamossal jár? A hétfői csapat legalább adott magára!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.12.15. 17:59:30

Huhh, nem lennek a helyedben. Rettegek a fogorvostol, de azert eleg soher vagyok, hogy a korzetimhez jarjak szinte ingyer :)

Bambi101 2010.12.15. 18:10:02

Nekem sem a kedvenceim, de az azért elmond rólam valamit, hogy mind a 4 bölcsesség fogamat (nem volt nekik hely) csak helyi érzéstelenítővel húzták ki, értsd Lidocain spray. Nem kaptam szájba szurit... Az utolsót konkrétan 3 óráig húzta a doki, mire kijött.

De inkább most legyen meg minden, meg kerüljön, amibe kerül, mint 5 év múlva esténként pohárba rakni a fogam...
süti beállítások módosítása