Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor

2010.12.11. 20:02 | Bambi101 | 5 komment

Lehet, hogy nem ma kéne megírnom ezt a bejegyzést. Igazából lehet, hogy ma már semmit sem kéne csinálnom. Jelenleg ugyanis olyan ideges vagyok, hogy fel tudnék robbanni!

Na mindegy. Essünk túl rajta.

Szerintem már mindent leírtam Csabáról, most sem tudok újat mondani. Elénekelte, de ez a féldiszkó izé nem az én stílusom. Szerintem az övé sem. Ráadásul minden refrént megnyomott, ami nekem sok volt, néha lehetett volna "simában" is nyomni.

Vecáék úgy tűnik tanultak a múltkori adásból. Ha akkor bejött az a stílus, akkor vigyük azt tovább. Most végre meg tudom fogalmazni, hogy mit nem szeretek benne, esküszöm úgy hallom, hogy sokszor orrból énekel és én ezt nagyon nem szeretem. Nekem kicsit mű volt, kicsit sok volt, de amúgy szépen elénekelte.

Amikor meghallottam, hogy Nikolasz Billy Jane-t fog énekelni, kicsit megijedtem, de hála Istennek nem lett belőle MJ paródia. Bár a magas, nyávogós hangok nekem fülsértőek voltak. A mozgását meg inkább nem is kommentálnám...

Showman ez a Norbi gyerek szó se róla, de nekem ma kifejezetten úgy tűnt, mintha ordított volna, ahelyett, hogy énekelt volna. És igen, igaza volt a zsűrinek is, ez el volt hörögve, de nagyon. Ordítva vagy hörögve, de semmiképpen sem énekelve. Nem tetszett.

Csaba második dalának már az első taktusai után tudtam, nem fogom én ezt szeretni. Már megint belefulladunk a nyálba. Azon gondolkodtam közben, hogy is szeretném én hallani egy pasi szájából, hogy gyönyörű vagyok... Nem, nem így. Sokkal inkább meghitten, halkan, komolyan.

Általában szeretem amikor Veca újraértelmez, magára szab. Elsőre mongjuk nem jött be, de meghallgattam mégegyszer és végül is nem volt ez rossz. És kicsit mostmár ő is bír a showra koncentrálni, ami kifejezetten jót tett neki.

Jaj, csak ne kéne már ezt a Nikolasz gyereket hallgatni többet! Én a Piramisra és a Korálra kifejezetten ugrom. Mert szeretem, mert el a kezeket, ha csak ilyen szarul tudod megcsinálni! Mert a depressziós és talán pont ettől nagyon igaz Fecó után nekem ne nyávogd meg hajlítgasd szét, mert nyakon váglak. Azt külön kikérem magamnak, hogy elrontotta a szöveget! Az csak Fecónak volt megengedve, mert ugye minden koncerten teljesen beállva, azt sem tudta mit énekel... De ez mekkora egy szar volt így! Azonnal takarodj haza!

Norbi most sokkal inkább norbis volt, mint az előbb. Kitartóan túl sok a show az én ízlésemnek és kevés a fenekelős tánc féle erdetiségből. És ez a Kék Osztriga bárból lenyúlt cucc meg marha vicces volt, de férfias egy cseppet sem. Ja, hogy Hello Kitty is? Na, hogy megéreztem, hogy langyiban nyomja! MM is megmondta a tutit. Ildike meg megint megy vezérbika után. De szar vagy anya!

Először még örültem is, amikor meghallottam, hogy Ákos lesz a vendég. Bár azt nem értem, hogy miért jó neki beállni egy olyan sorba, ahol pl. Csonka "Kibaszottszar" Pici digi-dongózik, de ő tudja. Aztán meg azon gondolkodtam, hogy amennyire szerettem a Bonanzát, mostanra annyira nem szeretem őt. Mert olyan érzésem van, mintha őt is elkapta volna az Isten vagyok érzés. Amikor valaki meggyőződésból tolja a tutit meg a frankót és kétely nélkül, kompromisszumkészség nélkül, mások véleményét 100%-osan ignorálva meg van győződve a saját igazáról. Az nekem taszító. És tőle hallottam néhány ilyen nyilatkozatot, meg sugározza is ezerrel. Mindegy, ezen a dalon is túljutottunk.

És akkor végre kiderül, hogy ki megy, ki marad, ki párbajol. Na már!!! Basszus ezeket aszerint fizetik, hogy mennyit nem beszélnek.

Jaj nekem, nem szabadultam meg Nikolasztól, brühühü. Norbi is lesz a jövőhéten.

A párbajt meg most borítékolom, Veca marad, Csabika megy. És ebben a felállásban ez rendben is lesz így.

Bár ahogy most Csaba énekel, az állítom, hogy a legjobb, amit tőle valaha hallottam. Nem sok, nem kevés. Nem nyálas, nem kemény. Tökéletes. Jaj, majdnem kirázott a hideg! Most akkor neki szurkolok, azt hiszem. Vagy nem? Vagy mindegy. Vagy mégsem?

Ó, basszus mekkora nyulak már ezek!!! Ildi, kapd be!

Hoppá. Veca megy, Csaba marad. Kissé meg vagyok lepődődve.

Viszont Csaba még valakit kiejt, ki fogják tenni a 18-as karikát, úgy káromkodik.

Jó látni, hogy ennyire örül (igen, szarkazmus).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.12.12. 22:20:29

Huu, hol kezdjem... Nagymamamnal toltottem a heveget, ket napig szenvedtem kronikus nethianyban, illetve tudni kell, hogy a nagyi nem tul tv-parti. Annyit sikerult elernem, hogy megnezzuk a ketszer negy eloadast, aztan fogta magat, es kikapcsolta tevet. Joggal, mert tenyleg uncsi volt.
Mindenki hozta a szokasos formajat, es hol jobban, hol rosszabbul enekelt. Norbi nekem nagyon nem tetszett most, viszont a zsuri iszonyatosan nekitamadott, mintha utasitasba lett volna nekik adva, hogy nem mehet a dontobe. Es ugye itt kapcsoltak ki a tevet, es ma estig ezen kattogott az agyam, hogy vajon mi tortenhetett. Biztos voltam benne, hogy ha Norbi parbajozik, kivagja ot a zsuri, pedig az osszes enekes show-bol o volt a legizgalmasabb figura.

Amikor hazaertem, nem mertem ranezni semmilen hirre, azonnal visszanezetm a musort. Amikor tovabjuttatak Nikolast, biztos voltam benne, hogy Norbi mehet haza. Azt remeltem Nikolas esik ki, bar mostanaban kezd szinesebb lenni. Nem szamitottam abszolut egy Veca-Csaba parbajra, oket vartam a ket legjobb koze. Hogy Veca esett ki, az igazolja, hogy ugy tunik, valoban a tinilanyok szavaznak a legjobban, mert Veca biztos megnyerte a nagyis sztorijaval az osszes Asztro-showba telefonalo nyugdijas nenit.

Jovo heten eloben jelentkezem :)

Bambi101 2010.12.12. 22:27:14

Sziaaaa, már hiányoztál!

Csókolom a nagymamának, és igaza is van, ha a TV-nél értelmesebb dolgokkal tölti az időt, mint pl. az unokával :)

Btw, mennyire leszel élőben a jövő héten? Vasárnap lesz a döntő és csinálhatnánk egyszerre...

Ha érdekel, kidolgozzuk a részleteket!

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.12.16. 11:56:44

Nem ígérhetek semmit biztosra, úgyhogy hagyjuk. Mire gondoltál egyébként?

Bambi101 2010.12.16. 14:50:06

Nem gondolkodtam még el a problémán, de valahogy úgy képzeltem, hogy bizonyos időközönként küldöd a kommentet én meg bemásolom egyből és akkor nagyon realtime-ban lehetett volna, meg egyből tudtunk volna reagálni is egymás gondolataira...
De mondom, nem volt ez végig gondolva, csak egy ötlet volt. Különben is most mintha szombatra láttam volna és nem vasárnapra... vagy csak én vagyok összezavarodva :(

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.12.16. 17:33:26

@Bambi101: Szombaton még kiesik egyvalaki, vasárnap van a döntő.
süti beállítások módosítása