Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Össze-vissza

2010.10.27. 16:12 | Bambi101 | 1 komment

Még nem aklimatizálódtam teljesen Finnország után, csak annyiban, hogy kint jól éreztem magam, itthon meg megint rosszul érzem magam.

A Budapest Bank küldött egy bocsánatkérő levelet a múltkori incidens után. Bocsánatkérés elfogadva. (azt is írták, hogy seggberugták a kollegákat, na ettől meg lelkiismeretfurdalásom lett, de tudok ezzel élni)

Tegnap valaki megjegyezte, hogy milyen szép a körmöm és ez nem is az első alkalom volt. Mert igen, ez már 99,9%-os. Kép lesz később, mert nem ezen a gépen van.

Tessék, itt van:

 

 

 

 

 

Ismételten megállapítottam, hogyha én kedves vagyok, velem is kedvesek. Ha én undok és agresszív vagyok, ugyanazt kapom vissza. Az esetek egy részében. Azt még nem tudom, hogyan érhetném el, ha én figyelmes vagyok és törődök a másikkal, akkor ezt is "visszakapjam".

Ma végérvényesen Popper Péter rajongó lettem.

És akkor holnap elhúzok Angliába, ha a fapados is úgy akarja.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

floral 2010.11.03. 00:17:19

Mikor érsz már haza? Élménybeszámolót akarok! :) Akár élőben is! :)
süti beállítások módosítása