Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor next

2010.10.13. 14:05 | Bambi101 | 2 komment

Igen, ezt is meg kéne írnom végre, de sajnos nem nagyon emlékszem már...

Arra emlékszem, hogy utáltam ahogy szombaton vége lett és utáltam a zsűri ripacskodását mind a szombati adásban, mind pedig vasárnap. Utáltam a hatásvadász gagyi mondatokat, amikor megmondták, hogy ki megy és ki marad. Mindenkiét. Kivétel nélkül.

Annak örülök, hogy ilyen struktúrájú adás nem lesz többet, mert ezt nagyon nem szerettem. Egyelőre kitartóan kíváncsi vagyok az élő showra. Ami, ha jól emlékszem ezen a héten lesz.

És még emlékszem, hogy Geszti kihajította a riszpektes csajt és Dzsenifert is, ami pfúj! Viszont a fura szoknyás lány is ment a levesbe, ami király! MM benthagyta a Nyári lányokat, pedig ő utálta őket a legjobban. Feró elküldte a béka szájú csajt, akit bírtam, de benntartotta a Vukkos csajt, akit utálok és Mariannt, akitől kiütést kapok. Keresztes Ildi megtartotta Norbit, de sajnos a Hallelujás csávót is.

Most borítékolom, hogy Norbi nem fog nyerni, mert nem elég szürke a nagy magyar maszlagnak. Nekem ettől még ő marad a nagy kedvenc, bár emlékeim szerint a szombati dalát azért nem szerettem annyira.

Na akkor ez is megvolt. Ha lesz időm, akkor I'll be back.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.10.15. 13:51:06

Uncsi volt, teljesen kiszámítható, kivéve persze hogy ki jut tovább. Giccses ölelések-sírások. Nincs igazán értelme szapulni a mentorokat, ők így döntöttek. Valahol igazuk volt a döntésben, de mégis szubjektív, hogy ki-kit szeret (Nagy Ferónál én pont a másik hármat szerettem :). Majd jöhet a szájtátás, ha a közönség egy szavazatot sem ad le az általuk befutónak hitt jelöltekre.

Az egész műsor nagy rejtélye tulajdonképpen hogy mi is a cél. Tehetségkutatás vagy netán gondozás? Kutatni már nem kell, találtak egy rakást már a legelső válogatókon. A gondozás viszont ugyanazt jelentené, mint a többi műsornál, azaz fognak egy közönség által megkedvelt embert, akiből aztán csinálnak egy névtelen szürke senkit (amennyire látom, egyedül Tóth Gabi lett ténylegesen valaki 4 Megasztár és 2 Csillag születikből ). De ez külföldön sincs másképp, ott is csak Kelly Clarkson vitte a sztárságig, a többiek eltűntek.

Norbi most kevésbé volt élvezetes, de a mezőnyből egyedül neki van olyan egyénisége, ami kiemeli a tucaténekesek közül. Meg esetleg a Non Stop, de ők annyira nem jók.

Úgy érzem, a frissen összehozott tini lány meg srác egy eröltetett bulvárszál akar lenni. Két csinos hormontúladagolt kamasz+sok együttlét=szerelem. A produkciójuk egyáltalán nem volt meggyőző.

Kíváncsi vagyok milyen lesz végre egy nem megvágott adás, és persze hajrá Norbi, a YouTube-on őt dobja ki első helyen a gép :)

Bambi101 2010.10.15. 14:00:02

Nos én is nagyon várom az első élő adást. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit és hogyan csinálnak belőlük. Az mindenképpen jobban tetszik összehasonlítva a Megasztárral, hogy ott elvileg van énektanár, meg stylist, meg koreográfus, de mindenkire ugyanaz, ha jól tudom. Itt van/lenne lehetőség arra, hogy a mentorok szakmai munkája is kitűnjön. MM-ben rendületlenül hiszek, de nem tudom, hogy Keresztes Ildikó vagy a Feró mennyire tud az éneken kívül másban is segíteni. Gondolom a mentori munka nemcsak a megfelelő dal kiválasztásában,annak a lehető legjobb elénekeltetésében merül ki. Egy sztárt - tetszik vagy sem - ma már fel kell építeni.Szerintem ebben a Geszti és MM a legjobbak, de majd elválik. Mindenesetre nagyon remélem, hogy a bentmaradtak egyéniségét nem cserélik le műanyag, trendi tucattermékre - már akinek van egyénisége... Most szombaton kiderül :)
süti beállítások módosítása