Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor

2010.10.02. 23:40 | Bambi101 | 3 komment

Hát ez tagadhatatlanul izgamas volt! Lehet, hogy a várakozás is benne van ebben, mert innen lesz igazán érdekes!

Az biztos, hogy én várom a jövő hetet. Még nem világos ugyan, hogy milyen struktúra szerint fog menni a verseny a jövőben, de mai adás is meglepő volt, szóval bennem sikerült fenntartani az érdeklődést.

Viszont kidobták Mazsit! B.... meg, mi a francot produkált, hogy ennyire nem hittek benne? Mert őt most ebben az adásban nem láttuk, úgyhogy én nem értem! A többiek, akik a levesbe mentek nem nagyon hatnak meg. Akik meg maradtak?

Akik maradtak, azokat meg csoportokra osztották, csak éppen azt nem értem, hogy miért ilyen csoportokra... A lányokat, a fiúkat meg a csapatokat értem. De mi a kurva anyátok ez a 25 év felettiek című csoport??? Ezek szerint 25 felett már csak az öregfiúk kategória létezik??? Hogy szakadna rátok az ég! Gondolom nem én vagyok a tipikus törzsközönség, de akkor is kapjátok be!

Viszont akkor most nézzük meg a csoportokat.

A lányok: benn a riszpektes csaj és benn van Dzsenifer is, ami jó. Benn van a Janicsák lány, aki engem mondjuk pont hidegen hagy és maradt a funny Fanni is. A terhes leányzó rendben, a furaszoknyás csaj meg egyre jobban idegesít. Minden dalba belehal és ez már mostmár nekem hiteltelen. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy eddig kedveltem... Mondjuk úgy az első adás utáni napon kezdtem el nem kedvelni, de nagyon.

A fiúk: A fiatalabb Vastag testvér nekem tök semleges, de nekik úgy tűnik nagyon tetszik, mint ahogy a Rózsi-utánzat is. Norbi egyértelműen király! A másik 3 pasira nem is emlékszem, de akkor nem is hoztak lázba, ugye.  

A csapatok: nem értettem, hogy miért kezdett el csapatokat összehozni a zsűri, de ezek szerint nem volt elég induló ebben a kategóriában, szóval nekem ez nagyon mű. Mintahogy a Nyári lányok is. Arra kíváncsi leszek, hogy MM mit fog kezdeni az általa nárcisztikusnak titulált "művésznőkkel". Mondjuk az idősebb csaj sokkal szinpatikusabb, mint a testvére. A Nonstop nem volt kérdés. Conformity igen, a többiek meg ... azt sem tudom kik a többiek. 

És a 25 felettiek (még mindig kurva anyátok!): az idősebbik Vastag fivér. Érdekes. Meg persze nagyon megcsinált. Pont az jutott eszembe, hogy ő valószínűleg reggel a legszinpatikusabb. Amikor felébred és amikor még teljesen önmaga, minden tanult viselkedési minta nélkül, minden "púder" nélkül. A békaszájú csaj egyre szinpatikusabb. A Vukkos csajt én kitartóan nem értem, az idegesítő Mariann is benn van és a dobos srác is.

Nekem kifejezetten tetszett, hogy a zsűri sem tudta, hogy melyik csoportot kapja és ez most egyáltalán nem tűnt megbundázottnak. Ettől még lehetett az, de akkor meg baromira jó színészek. Szegény MM majdnem visszafordult ijedtében, amikor az a sok ember elkezdett felé rohanni... egyem a szívét, de drága volt.

Akkor tehát várjuk a jövő hetet és a dupla epizódott. Az előzetes alapján viszont szeretném megkérdezni, hogy a Malek testvéreknél egyet fizet kettőt kap akció volt? Értem én a nepotizmust, csak nem szeretem, mivel nekem sajnos egyetlen olyan családtagom sincs aki az én karrieremet tudná egyengetni...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.10.04. 16:23:07

Bocsi hogy múlt héten nem jelentkeztem, most már itt vagyok.
(Kezd egy kicsit kettőnk közötti fórumozássá alakulni a blogod :p)

Igazából soha nem néztem elejétől végéig a megasztárt, úgyhogy nem tudom, rendben van-e így, de engem zavar, hogy ha már bemutatnak az első selejtezőben egy-egy figurát, akkor azt nem ártana mutatni a későbbi részekben sem. Tudom, a hangsúly az élő show-n lesz, és csak azok számítanak, akik bejutottak oda, de így hiányérzetem van azok miatt, akik szimpik voltak egy-egy produkciójuk alapján, aztán soha többé nem láttam őket. Ilyenkor baj, hogy a közönség nem szólhat bele.
Másik oldalról pedig ott vannak azok, akiket alig láttunk, de benn vannak a legjobbak között.

A csapatokat lehetett volna szakmaibb tulajdonságok alapján összeállítani, nem ilyen óvodás-szintű "fiúk az egyik oldalra, lányok a másikra" módon. Pl. a gyengébb énekesek legyenek Keresztes Ildikóéi, a sótlanok kerüljenek Gesztihez... stb.
(A nyugger-csapatot még valahol értem, talán ők már kevésbé formálhatóak, mint a fiatalabbak).
Talán nem is kellettek volna csapatok, el lehetett volna dönteni egyénenként, ki kihez kerüljön.

Ami nem tetszett a műsorban, az a "szerintem ti csapatban jól tudnátok együtt dolgozni." Az olyan kényszeredett volt, mintha csak azért tették volna, hogy lehessen egy együttesekből álló csoport is.

*****Norbi szekció*****
Egyre jobban hallatszik, hogy kevés ide a hangja (ahogy Miklósod is mondta: Te hallhgatnád kocsiban?), bár kétségtelenül ő a legszórakoztatóbb. Reméljük nem tanítják meg énekelni vagy mozogni, elrontaná az összhatást.

Bambi101 2010.10.04. 17:06:13

Szia,

jó, hogy megkerültél, már azt hittem leszoktál rólam.

Abban teljesen igazad van, hogy a mostani válogatáson is voltak olyan új arcok, akiket eddig még sose láthattunk, viszont most meg nem mutatták meg, hogy Mazsit mi alapján dobták ki...

A csoportképzésben is egyetértünk, bár logikus. De mi van, ha a két legjobb előadó pasi lenne vagy csaj vagy akármi? Nekem úgy tűnik, hogy a végére marad a legjobb csaj, a legjobb pasi, stb.és a csoportelsőkből lesz kiválasztva a nr1. Vagy nem, majd meglátjuk.

Arra viszont nagyon kíváncsi leszek, hogy a mentorok milyen szakmai munkát fognak végezni, mert ettől lehet baromira jó is a műsor, meg baromira szar is.

Egyszóval én , most kíváncsi vagyok :)

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.10.05. 12:44:29

Találtam leírást a menetről:

hu.wikipedia.org/wiki/The_X_Factor#A_m.C5.B1sor_menete

Eszerint lesz még két nem élő rész, egy táboros és egy lakáslátogatós(?), ami után 24 helyett már csak 12-en lesznek (minden csapatból a 3 legjobb), ekkor jönnek csak az élő adások.

Tényleg nem fair, hogy a csapatos-szabályok miatt kieshetnek az amúgy továbbjutók (pl.: az együttesek szerintem a leggyengébbek). De a végén csak egy maradhat, szóval ebből a szempontból mindegy.
süti beállítások módosítása