Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Haladok

2011.08.26. 18:15 | Bambi101 | Szólj hozzá!

A múltkori hiszti után örömmel tudatok minden kedves érdeklődőt, hogy a helyzet határozottan javulni látszik, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy kezdek szert tenni valamiféle kánikulás, business öltözködési rutinra.

Az új helyről most csak annyit mondanék, hogy nem innen fogok nyugdíjba menni.

Per pillanat a régi ember és a fő-főnökök közötti, cseppet sem sportszerű csata zajlik, aminek leginkább az ügyfelek a vesztesei. Meg én. A helyzet tehát erősen konvergál az önmegsemmisítés felé. Ezt egy kulcsember pánikszerű menekülése is tetézi, szóval jelenleg a lehető legjobb esetben is néhány hónapot adok a cégnek.

Megjegyezném még, hogy természetesen sokat lehet tanulni az elkövetett hibákból, de szerintem a probléma megoldásában a „nem így kellett volna csinálni” jellegű hozzászólások nem jelentenek túl nagy segítséget.

Aztán még azt is hozzátenném, hogy valamelyik oldal csúnyán és szemrebbenés nélkül hazudik, tartok tőle, hogy önmagának is, ami a legjobb recept a katasztrófához.

És még annyit, hogy ha a rosszindulat betegség lenne és a gonoszság fájna, akkor néhány újonna – és nem önként – beszerzett ismerősöm a földön fetrengene és fájdalmában üvöltene.

Klassz.

Btw, a napokban többször is megkaptam, hogy láthatóan nagyon értek ahhoz, amit csinálok – tehát kőkemény profinak tűnök, miközben én állandóan azon gondolkodom, hogy még soha ennyire nem voltam a komfort-zónámon kívül.

És nagyon hatásos névjegykártyám is van.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása