Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Nem tudom, melyik rosszabb érzés

2011.03.11. 14:07 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Nézni, hogy mi történt Japánban néhány órája vagy visszaszámolni a Hawaii TV-vel együtt, hogy még kb. 3 perc és a cunami eléri a partokat.

Amúgy online abszolút a BBC a legfrissebb, hírek és felvételek egy helyen, de a Ustream most verhetetlen.

Bazd meg, élőben nézek egy cunamit! Online katasztrófa turista vagyok!!! Döbbenet.

Úgy értem döbbenet, ami történik, de hogy ma már élőben nézheted azt, ami a világ másik felén történik, az valami egészen furcsa. Klassz, hogy naprakészen kapsz minden infót, de valahogy elszemélyteleníti a történéseket, ami viszont szomorú és kiábrándító.

Úristen, teljesen visszahúzódott az óceán!!! Sose láttam még ilyet! Ez félelmetes, még innen is.

Up-date: nos a hawaii-i ide-oda császkálós óceán ellenére a világ többi része megúszta, egészen addig, amíg a japánok lapot nem húztak 19-re és fel nem robbant az atomerőmű egy része. Na abból mi is kapunk.

Amúgy tudom, hogy ez morbid, de ha választanom kéne, hogy hol kell átélnem egy földrengést vagy cunamit, akkor nem kérem sem Tajvant, sem az Usát, akkor már inkább Japán. Ezek olyan kulturáltan (szerintem ez kultúráltan, de a helyesírás ellenőrző szerint meg nem) teszik tovább a dolgukat, mennek vásárolni, gyalogolnak haza szó nélkül kilómétereket (kilométereket by he.), hogy attól még a szavam is elakad, pedig ez nem gyakran esik meg velem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása