Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor

2010.12.18. 20:46 | Bambi101 | 6 komment

És akkor végre megérkeztünk a majdnem finis-hez.

Végre, mert igazság szerint kicsit unom már. És majdnem finis, mert ahogy perverzbabi felhívta a figyelmem, ma még valakitől elbúcsúzunk, aztán holnap jön az igazi ereszd el a hajam.

Lássuk az első kört!

Úgy tűnik valaki kiosztotta az észt, miszerint több show-elemet kell minden produkcióba belerakni. Ez már a múlt héten Vecánál is megvolt, most meg Csaba emelget itt mindenféle táncos leányzót. Rendben elénekelte, de nekem egy kicsit unalmas volt, show ide vagy oda.

Mivel most az első dalát énekli mindenki, ezért Norbi nem lesz meglepetés. De ha nem lesz fenekelős tánc, akkor én átmegyek ellendrukkerbe! ... És nem volt. Ezek után sajnos kénytelen vagyok kitartani az eddigi véleményem mellett. Ugyanúgy énekelt, mint először, ebben tehát én nem hallottam fejlődést. Viszont amit nagyon-nagyon szerettem, az átváltozott valami kontrollált, megcsinált mozgásba. Ami számomra a lényeg volt, az elveszett. Bocs, de én többet nem szeretlek.

Nikolaszról és a Hallelujáról nem is szeretnék írni. Ez viszont mindent elmond.

A második kört Norbi kezdte és én majdnem kiszaladtam. Nem csak azért mert az első dala óta ellendrukker lettem, de szerintem szarul volt ez elénekelve, nagyon-nagyon nem az ő dala volt. A duett rész mondjuk jobban sikerült, énekileg. Mert D. Nagy Lajost újra látni a színpadon... hát, disszonáns volt. Norbira meg a szünetben rádobtak még egy kiló sminket, nehogy úgy nézzen ki, mint egy normális pasi.

Nikolasz. És Kovács Kati.

Ha Csaba is valami kiöregedett pop-rock celebbel fog énekelni, akkor még hányni is fogok. Ez hogy nem jött be! Remélem, hogy mindenki sűrűn törölgeti a könnyeit, olyan megható ez. (szarkazmus vagy gonoszság - a kívánt rész aláhúzandó) Nekem ebből a körből ez a dal és előadás tetszett a legjobban.

Nikolasz. Már megint.

Csaba meg jó. Megkockáztatom, hogy ezt a dalt szeretem tőle a legjobban. Emlékszik valaki, hogy a múltkor is szerettem-e? Most azt mondom, ha már ebből a három srácból kell választani, akkor én Csabát szeretném az első helyen látni.

Mondjuk ezen a már másodszor éneklik másodszor ugyanazt a dalt stratégia nem nagyon tetszik. Nem tudtak megtanulni néhány új dalt? Ez de ciki.

Norbi ma először tetszett, de erre határozottan emlékszem, már a múltkor is bejött. Mondjuk a "tánc" az első előadásakor jobban bejött. De a dínós részt bírtam!

Bealszom a reklám alatt, esküszöm több a műsorban az egyéb meg a minden-más, mint az ének. A közös dal kedvesre sikerült, de haladjunk mááááááár! Unom, unom, unom, unom, unom. Hányszor tudom leírni, hogy unom, az alatt az idő alatt, amíg tényleg unom?

Végre. Nikolasztól sajna ma sem szabadultam meg, de kivel fog holnap versenyezni?

Na, így kell ellendrukkolni. Bocs Norbi.

Holnap utoljára futok neki a szokásos heti X-Faktor bejegyzésnek, de egy darabig utána nem szeretnék ilyet látni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.12.18. 22:07:45

Csaba: Eloszor orultem, milyen jofej a Csaba-Fero, hogy ugyanazzal a dallal kezd, mint amivel az egesz szeriat, de

aztan kiderult, hogy ez felsobb utasitas volt :( Szerintem egy kicsit lehetett volna tobb, de tudjuk, hogy eleg

beteg volt.

Norbi: Uncsi. Nem volt benne ero, tulsagosan ki volt talalva, meg egy vetkozest sem mert beletenni. :(

Nikolas: Ebben a korben o volt a legjobb, az elmult par adas ota kezd kevesbe unalmas lenni.

2. kor

Norbi: Ertem, ebben az adasban enekelni akar. Nemes gesztus, de nem ezert szeretjuk.

Nikolas: Uncsi.

Csaba: Aranyos ez a testveri szeretet, de nem tudom, mennyire szol a kameraknak.

3. kor

Nikolas: Szep volt, jo volt, untam.

Csaba: Deja vu erzes, mintha anno ugyanazt lattam volna, mint most. De nem volt rossz.

Norbi: Ma nem volt benne atuto ero, szinte Csaba szintjere esett, mar ami az eloadasmodot illeti.

Szerintem Nikolas nyerte az estet, Norbi volt a leggyengebb. Igazam lett, Norbi ment. Kar erte, kivalo ugynok volt.

Bambi101 2010.12.18. 22:11:04

Mi most megbeszéltük, hogy együtt csináljuk, csak én voltam hülye - ma egyébként nem ez lenne az első, vagy abban maradtunk, hogy mégse?
Mert ha igen, akkor nagyon gyorsan átszerkesztelek kommentől vendégposzt íróvá!!!

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.12.18. 22:11:04

Idezet egy nagy embertol:

nekem eddig is bejött az idősebb Vastag testvér, de ma tetszett a legjobban. Pont jó volt. Még mindig folyik ki a fülén a tesztoszteron, de már nem olyan amatőr módon. És igen, neki is áramot kéne vezetni a mikrofonjába, hogy jól megrázza, ha két kézzel fogja meg, de amúgy elnézegetném egy darabig.

Bambi101 2010.12.18. 22:12:14

Legalább konzekvens vagyok :)

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.12.18. 22:14:49

Neeem, abban maradtunk, hogy nem csinaljuk. Foleg holnap nem tudom, lesz-e ra idom, es annyira nem is erdekel Norbi tavozasaval a dolog.

Bambi101 2010.12.18. 22:19:29

Ok. Én még kitartóan kíváncsi vagyok, aztán majd meglátjuk.
süti beállítások módosítása