Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor

2010.11.27. 18:48 | Bambi101 | 4 komment

Később, mert most dolgom lesz, szóval nem fog menni a ríltájm :(

És akkor Zs. jó szokásához híven megint késik, addig mindenesetre elkezdem...

Norbi, jaj most mit írjak róla... Amikor a saját hangján énekelt, azt imádtam, amikor nem koreográfia szerint nyomta, azt is imádtam! Összességében tetszett, de azért voltak vele problémáim. Abban viszont egyetértek a zsűri egyes tagjaival, hogy ő inkább showman, mint énekes, de annak meg zseniális!!! Ja, és remélem, hogy a tetkói igaziak!

Zs. meg közben hazajött és imádja. Ahelyett, hogy a dolgunkat csinálnánk, visszatekertette velem :)

Csabának meg van humorérzéke! Ez jó, mert ez fontos. Szóval nesze nektek imádkozó sáska! Amit énekelt, az nekem teljesen rendben volt, végre nem volt túllihegve az érzelmesség. Azt adta, ami ő és igen, nekem ez bejön.

Vecáról azonnal vegyék le ezt az ocsmány ruhát, mert helyből 10 kilót rápakol és az neki egyáltalán nem kell. Azért hogy az énekről is írjak, ma is hozta a szokásos szintet. Jó volt, de nekem azért nem volt olyan kiemelkedő. Na, a ruhával kapcsolatban nem értettek egyet velem a pasik, de annyi baj legyen.

Hát én nem vagyok és nem is leszek Nikolasz rajongó. De ez nem meglepetés. Nagyjából ugyanazt tudom mondani, mint az előbb. Hozta a szokásos színvonalat, de én nem estem tőle hasra.

Lassan különben kissé beszürkül a műsor, mert mindenki azt nyújtja, amit elvárunk tőle, de nincs benne semmi meglepetés, semmi váratlan. Én most már bármi kirívónak örülnék, akár jó, akár rossz értelemben...

És ebben a sorban a Wolf Kati is benne van. Nagyon jó, igen, pont annyira, amennyire azt tőle már megszoktuk. Bár ő most először szabta magára a dalt, úgy ahogy azt Veca tette az utolsó két alkalmommal és ez neki is megy, neki is jól áll.

Csabát meg valaki kergesse már meg valami baseball ütővel, mert akkor lehet, hogy nem ilyen fapofával nyomná. Ez a srác egy totálisan zöldalma, már ha értitek, mire gondolok. És én az éneklésével sem vagyok megelégedve.

Ezektől a vendégelőadóktól meg kifejezetten el tudnék tenkinteni. De ma legalább nem Csonka Szörnyen Gagyi Pici...

És mi a franc fog még 1 óráig tartani?

Na most én nem szeretnék VV promóciót nézni, mert ha azt akarnám nézni, akkor azt tenném, de én az X-Faktort szeretném. Ha ez így megy tovább, akkor lehet, hogy erről is leszokom :(

Édes Istenem, pusztulnak a szürke agysejtjeim, tényleg!

.

.

.

Végre itt tartunk a párbajnál, már majd belehaltam az unalomba! Nekem mondjuk nem kérdés, hogy kit szeretnék hazaküldeni, de nem én döntök, ugye.

Nikolasz dala még csak nem is tetszett. Most függetlenül attól, hogy Beatles, amit amúgy is utálok, de nekem így feldolgozva sem tetszett. Tőlem ne is várjunk mást. Wolf Kati ezerszer jobban bejön nekem, mint ez a pasi. Kati szegény közelről úgy nézett ki, mint aki mindjárt összeesik az idegességtől, ami érthető, még nézni is fájt. Az éneklése kicsit bizonytalan volt, de lássuk be, ha nekem kellene azon a színpadon párbajozni, az katasztrófa lenne, ő meg azért mégiscsak kiállt és megcsinálta.

Gyáva nyúl a Geszti. Eldönthette volna. Idióta. MM kiállt a saját véleménye mellett.

Sajnálom a Katit, nekem ő  ezerszer színesebb volt.

Basza meg.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.11.27. 23:02:17

Közvetítés ON:

-Wolf Kati: Toni Braxtontól Unbreak My Heart. Az én fülemnek nagyon hamis volt, már a kezdő hangok felcsendülésekor gondoltam, hogy a két énekesnő nem egy dimenzió. A zsűri szerint csodálatos. Elhiszem, legyen igazuk.
-Tomi: Daniel Powtertől Bad Day. Mozgott a színpadon, de azt hiszem, most már kijelenthetjük, hogy messze nem neki van a legjobb hangja. Zsűri vegyes érzelmekkel viseltetett az előadás iránt.
-Közös produkció: Megtalállak még...
-Sztárvendég 1: Up! Borzasztó playback.
-Sztárvendég 2: Szekeres Adrienn (ilyenkor egyébként szépen le is veszik az ÉLŐ feliratot :)
-VV4 bejelentkezés: Alekosz mulatóst ad elő. (A VV4 is megérne egy misét, 5-ből 3 résztvevőnek van köze a médiához, nincs online közvetítés - erősen kamuszagú)
-Párbaj: Kati és Nikolas. Nikolas kezd, szépen adja elő a Yesterday-t, most először nem egysíkú. Kati a Saving All My Love-ot énekli, sokkal profibban, mint a versenydalát. A párbaj alapján Nikolast, összeségében Katit juttatnám tovább. A zsűri megint x-re hozta a döntést, Kati mehetett haza.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.11.27. 23:02:18

Hééé, nem ér visszajönni :)

Norbi: Voltak ugyan poénok, de most nem robbant fel, ezért nem élveztem különösebben.
Veca hozta a szokásos jó formáját. Ha nem történik valami csoda, nálam ő lesz a befutó. Az egyetlen épkézláb karakter természetesen Norbi, de egy énekes versenyt ő nem nyerhet meg.
Vastag "Popdaráló, musicalszínész" Csaba, Janicsák "Csillagszületikben volt már lehetősége" Veca, Takács "Volt már videóklipje" Nikolas, Wolf "Van már saját lemeze" Kati. Közülük egyik sem hiányozna a fair play szellemében... Kati esett ki, pedig nálam benne volt a top 3-ban Veca és Csaba mellett.

Bambi101 2010.11.27. 23:03:47

Akarod a jövő hetit?

Mert akkor jöhet a vendégposzt next :)

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.11.28. 12:32:30

@Bambi101: Vállalom :)
Ráadásul akkor lesz egy teljesen független megfigyelőnk is a feleségem személyében, ő még nem ismeri a műsort és a szereplőket, érdekes lesz, mit mond.
süti beállítások módosítása