Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor

2010.11.20. 19:51 | Bambi101 | 2 komment

Na, akkor megint egy szombat este egyedül.

Dorka dala tökéletesen rendben volt, de hogy ő lenne az új szexszimbólum, akiről le akarja tépni a ruhát a fél ország, az azért barokkos túlzás volt Geszti részéről! És ne adjunk már magas sarkú cipőt valakire, aki nem tud benne járni. Néha aggódtam, hogy túléli-e...

Nikolaszt még mindig unom. De legalább a kardigánja elszórakoztatott egy daraig, csak az a kár, hogy hosszabb volt a dal, mint amennyi ideig lefoglalt a cucca. Nagyon szakmai vagyok ma is...

Ahhoz képest, hogy ma buli dalok mennek, azt a dalt, amit a Wolf Kati énekelt én még sosem hallottam. De lehet, hogy én nem jártam eleget bulizni. Az éneklésével meg még mindig ugyanúgy vagyok, én bizony nem hallgatnám őt reggelente a metrón. Pedig jól énekel, csak bennem nem mozgat meg semmit. Most már kezdem komolyan azt hinni, hogy velem van a baj.

Vastag Tamást nagyon-nagyon nem szerettem ebben a dalban. Tökre egyhangú volt. Minden értelemben. Néha meg olyan volt, mintha a mozgásra koncentrálás elvonta volna a figyelmét az éneklésről. Húúú, MM is jól megmondta neki a magáét!

Veca dala viszont megvolt :) Az tényleg buli dal nekem is. A más kérdés, hogy nem szeretem, de Veca megint nagyon jól magára szabta. Így kicsit azért szerethetőbb volt. Egy kicsit. Mármint a dal, mert Veca dalolása tetszett.

Norbi ismét transzira volt sminkelve és ez a tánc, ez mi a szösz volt?  Másodszor vagyok kénytelen leírni, hogy nagyon nem tetszett! Az éneklés része totálisan értékelhetetlen, ez ma nagyon kijött nekem. Úgy hallom egyedül maradtam a véleményemmel... Én akkor is úgy érzem, mintha valami alapvető dolog tűnt volna el belőle és csak a rárakott cuccok maradtak, ami nekem pont nem elég. Nem hiszem, hogy sikerült értelmesen leírni, amit akartam.

Na most vagy én vagyok nagyon negatív ma este, vagy Csaba sem volt a toppon. Különösen a magas hangon való nyávogás nem tetszett. És megint egyedül maradtam a véleményemmel. Remek. Lehet, hogy csak a híradót kéne néznem.

Amikor a közös dalban azt énekelték, hogy "a zene nem elég, kell még valami más", akkor határozottan azt éreztem, hogy igen, ehhez nekem tutira kellett volna legalább egy vicces cigi vagy valami, mert nekem ettől nemhogy buli hangulatom nem lett, hanem kifejezetten agresszív kismalac jellegű mondatok futnak a fejemben. Főleg, amióta a Való Világ promócióját nyomják!

Ok, most viszont kikapcsoltam. Csonka Kibaszott Szar Pici dingdongozik. Itt a vége!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.11.21. 01:09:45

Azt hittem, már az eredményt is olvasni fogom, de akkor mégse kapod meg előre az anyagot...

Abban egyetértünk, hogy a legtöbb produkció tök unalmas volt, viszont három egymást követőben felfedeztem némi pozitívumot:
-Vastag Tomi: Igen, béna volt az ének, de szerettem azt a kis színielőadást.
-Veca: Imádom a csillogó szemeit, és ahogy mosolyog, ezért kifejezetten jól állnak neki a lassú, de pozitív dalok, amelyekben ki tudja engedni a hangját.
-Norbi: Totál ikszdé... :) Most először láthattuk ismét azt, akiért rajongani kezdtünk a selejtezők során. Gyanítom, nem sok koreográfia volt, a dalválasztás tökéletes. Mint egy gyerek, széles vigyorral az arcomon guggoltam a tévé előtt, ahogy Norbi egyre jobban belelendült, még a visszapillantóknál is. Szóval igen, veled van a baj :p Az eleje egyébként tényleg mesterkéltnek tűnt, de aztán kitört belőle a Norbi.

Innentől közvetítem:
Párbaj: Dorka és Tomi. Megérdemelten. Csak azt sajnálom, hogy a fiataloknak kell kiesni, nem azoknak, akiknek már volt lehetősége bizonyítani.
A közönségre maradt a döntés, a legkevesebb szavazatot Dorka kapta.

U. i.: A neten keresztül elkaptam tőled valami bacit.

Bambi101 2010.11.21. 01:27:59

Kösz a befejezést, láthatóan nem voltam ma formában és a végén tényleg eldurrant az agyam :(

Ezzel a párbajjal meg úgy vagyok, mint a múlt hetivel, Dorkát jobban bírom/bírtam, mint Tomit.

u.i.: határozottan szeretném visszautasítani, még Zs.-t sem fertőztem meg, pedig ő testközelben volt az elmúlt két hétben! Is.

Rendelj Asszonytól mézes-citromos teát, tessék antibiotikumot szedni, hogy ne járj úgy mint én és gyógyulj meg hamar!

A jövő héten is számítok rád és hogy egy klasszikustól idézzek: a betegséget nem fogadjuk el, mint kifogást! :)
süti beállítások módosítása