Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Mára az utolsó, ígérem

2010.11.17. 18:19 | Bambi101 | 2 komment

Amúgy ha valakit érdekel az egészségi állapotom, akkor ezúton tudatom, hogy vándor influenzám van. Vagyis tegnapra az egész nyavalya visszavándorolt a torkomba és azóta csak nagy szenvedések közepette vagyok képes a nyelésre. Ami sajnos egy viszonylag gyakori cselekvés az ember természetes állapotában, mint ahogy azt kénytelen voltam megállapítani. És aminek következtében mára virradóra mindössze 2* 1,5 órát sikerült aludnom.

Tehát álmos vagyok és hisztis. Nem volt időm ebédelni, viszont most teleettem magam, amit a gyomrom kevéssé szeret.

Aztán volt ma kávé és tárgyalás hegyek, amik a stresszszintemet az elviselhető szint fölé tornázták.

Ideges, hisztis, álmos, először éhes, majd túlevett.

Végre tényleg embernek érzem magam.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.11.18. 13:13:35

Szerencsére az én feleségem kevésbé elviselhetetlen :p
Mi lett a középfülgyulladással?

Bambi101 2010.11.18. 13:20:14

Azzal még senki sem vádolt, hogy unalmas lennék, ez igaz, de hogy elviselhetetlen??? Ez felháborító és igaz :) De én sosem voltam másmilyen... Zs-nek ezt már akkor tudnia kellett, amikor feleségül vett!
A középfülgyulladásom meg javul, hála az antibiotikumnak, meg az orrcseppnek, meg a mixtura pectoralisnak. A múltkor meg az arcomat akarták felszúrni a változatosság kedvéért, de arról is lebeszéltem őket. Most már csak orrfújás, köhögés és torokfájás, meg pocsék közérzet maradt. De napról napra jobban vagyok, köszi :)
süti beállítások módosítása