Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor

2010.11.13. 19:55 | Bambi101 | 2 komment

Nagyon vártam már a szombat estét és az X-Faktort, mert hát az ágyfogság miatt már az egész netet kiolvastam és minden TV műsort 100* láttam. Gondoltam végre valami, amit még nem láttam...

És akkor bele is kezdtünk Nikolasszal, de erre sajnos nem tudom azt mondani, hogy végre valami új. A mentorok is egyetértettek velem - vagy én értek velük egyet: ez langyos. Egyedül a fehér, szatén kalapja tetszett, de az meg inkább meleg, mint langyos...

Már éppen nyavalyogni akartam Vica miatta, amikor felcsendült az egyik kedvencem. Veca ma Piramist énekelt! Én ezen nőttem fel, hála a Bátyámnak. Meg is van az összes lemezük és ma ezt már nagyon kevesen értik. Ettől függetlenül is nagyon-nagyon tetszett, mert neki sikerült magára szabnia, miközben maga a dal nem veszett el. Ez zseniális volt!

Dorka láthatóan és érezhetően összeszedte magát a múlt hét óta. Erősnek és magabiztosnak tűnt ebben a dalban, nekem mégsem tetszett igazán. Azt nem tudnám megmondani, hogy mi bajom volt vele, de nem tetszett.   

Miközben hallgattam Csaba kisfilmjét, azt jutot eszembe, hogy most már kezdem unni a nyüszögését, hogy jaj, de rossz nekem, mert én oooolyan macsó vagyok! Légy már férfi az Isten szerelmére! Vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is az életben, minthogy jól nézel ki és ezért beskatulyáznak! És köszönjük, már értjük, hogy ennél több vagy, mert már elmondtad ezerszer. Ehhez képest énekelt egy Sexbomb-ot. Tudod mit? Ez áll jól neked. Tetszik vagy nem. Az éneklés részével egyetértek MM-el, de nekem akkor is jobban tetszett, mint az előző Pocahontas vagy mi a szösz. Amúgy csak úgy halkan megsúgnám, hogy kevés kiábrándítóbb dolog van női szemmel, mint amikor egy pasi, akiről azt hiszi az ember lánya, hogy farkas, kiderül, hogy csak egy eltévedt kutyakölyök. Ne értsetek félre, az nagyon aranyos, de amikor egy nő farkast akar, akkor nem tudunk mit kezdeni egy cuki kiskutyával. A két stílus alapvetően két nagyon is különböző helyzetben jó! És baromi nagy tud lenni a csalódás, ha ez a "megtévesztés" kiderül. Na, akkor a pszichológiai rendelést mára be is zárom.

Norbinál először az tűnt fel, hogy basszus, agyonsminkelték. Olyan volt szegény, mint egy félig befejezett transzi. És bármennyire is kézenfekvőnek tűnt ez a Charlie dal az ő hangjához, nekem most először borzasztóan nem tetszett. Ildikó már kifejezetten irritál ezzel az anyatigris hisztijével és tisztára hülyén viselkedik! Ha azt mondják a többiek, hogy sok, akkor a következö műsorra levesz belőle és fordítva. Mintha nem lenne saját véleménye, arra megy, amerre a többiek fújják. Ciki a csaj, na.

Már éppen le akartam írni, hogy sok idő kellett ugyan hozzá, de egyre jobban bírom a Wolf Katit, amikor elkezdett énekelni. És nem, ez nekem nem tetszett. Unalmas volt, meg lapos, meg unalmas.

Jaj, muszáj közben leírnom, hogy MM elképesztően jól nézett ki ma. Jaj, jaj, nagyon-nagyon. Akkorákat nyeltem közben...

A Non Stop a szokásos formáját hozta.

Vastag Tomit meg szeretném hazaküldeni. Ja, amúgy a múltkori kritikák után mintha visszatért volna a popos stílushoz. Ennyit Ildikó egyéni véleményéről és mentori teljesítményéről.

És akkor el is fogytak :( 

A párbaj egy kicsit meglepő volt és nekem jobban fog hiányozni a Non Stop, mint amennyire Nikolasz hiányzott volna... C'est la vie.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.11.14. 13:00:06

Gyors vagy, még pereg a stáblista, de már kint van a poszt :)

Először is a témaválasztás: toplistás dalok. Na most akkor én ezt így nem vágom, mert eddig is toplistás dalok voltak, ehhez képest meg Nikolas rögtön egy olyannal indított, amit még nem hallottam.

Igazából egyforma előadások voltak, miközben jegyzeteltem, mindre azt írtam, hogy "uncsi", egyedül Wolf Katira kaptam fel a fejem (bocs), illetve Norbinál fogtam be a fülem.
Norbihoz én is odaírtam, hogy nem kéne mindig nőnek sminkelni :) Egyébként talán éppen ennyivel különb Norbi a Non Stopnál: míg ez utóbbi a szokásos formáját hozza, addig Norbi becsempész egy-egy lassú dalt, hogy ne fáradjon ki a produkció.

Nikolas zenei világát nem szeretem, és bármennyire is untam már a Non Stopot, ők mégis csak mások voltak, mint a többiek. Különösen legelső, Gagás előadásuk tetszett.
Norbi maradt egyedül, aki nem csak egy szimpla tucaténekes, hanem egyedi előadó is. Sajnos ebből nem sokat láttunk az élő adások folyamán :(

Bambi101 2010.11.14. 20:30:13

A Non Stoptól én is a Lady Gagást szerettem a legjobban!
És most már akkor csak Norbi miatt nézem...
A gyorsasághoz meg nem fűznék hozzá semmit :D
süti beállítások módosítása