Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Össze-vissza

2010.09.22. 11:17 | Bambi101 | Szólj hozzá!

1., a futás irán érzett olthatatlan vágyam (mim?) nyom nélkül múlt ki... Nem baj, ma újra megpróbáljuk...

2., voltam fogdokinál, aki úgy 150 ezerért rendet rak a számban, ahol inkább csak esztétikai problémák vannak. Értsd fogat fehérítünk, előtte fogkőtelenítünk és polírozunk, majd  gyökértömést ellenőrzünk, ezeket a fogakat belülről fehérítjük úgy cirka 3 hét alatt, majd/közben/előtte/alatta/utána rosszul záró amalgán töméseket cserélünk és végül a látható helyen lévő, vakítóan fehérré vált fogaimmal nem megegyező színű töméseket cseréljük. De legalább ez a doki nem akarja szanaszét farigcsálni az amúgy épp fogaimat, csakhogy egy koronával koronázzuk meg a dolgot :)

Ez lesz akkor a program novemberben.

3., már megint találtam valamit, amitől függő lehetek. Most éppen a Brothers & Sisters c. sorozatot bírom nézni, mondjuk úgy éjjel-nappal, munka helyett, házimunka helyett, alvás helyett, bármi helyett... Mind a 4 évad nálam, hozom-viszem, mint kutya a kölykét. Ennek köszönhetően a mai napra virradóan 2 órát sikerült aludnom. És még csak most kezdtem bele a 3 évadba. Évadonként 23 rész, részenként 45 perc, az mennyi is? Mennyit kell még nem aludnom?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása