Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor next - most már tényleg

2010.09.19. 18:13 | Bambi101 | 2 komment

Hát nem elszégyeltem magam, amiért nem írtam?! Rémes.

Fenntartom, hogy kifulladt a műsor. Jó, hogy nem lesz több válogatós rész, mert ezt már nem lehet húzni. Azt értem, hogy ez még mindig ugyanaz a nap és azt is értem, hogy az első adásokban valamit virítani kellett, mert le kellett (volna?) nyomni a TV2-t. De most azért örülök, hogy ennek vége...

Viszont valaki árulja el, hogy miért szól alatta néha az eredeti ének? Ez ilyen könnyítés nagyon bénáknak vagy miért? Mondjuk a Republikot éneklő srácon az sem segített az elején.

A Demjén hasonmásra ugyanaz vonatkozik, mint a múltkori záró csajra. Nem érdekel. Tökre hidegen hagy. Mondjuk az eredetit sem szeretem... A barátnője sipitozásától meg kiráz a hideg, szóval őt lehetne otthon hagyni legközelebb?

A Vukkos csaj nagy bukta. Sajnos Szívem, ezt a dalt már előtted elénekelték és ennél sokkal, se sokkal jobban. Gesztinek igaza volt, ecofriendly vot.

Eddig írtam bárkiről bármi jót ma? Asszem nem. Gondolkodtam rajta, hogy nekem mi a fontos. Mivel nincs abszolút hallásom - megkockáztatom, hogy semmilyen hallásom sincs - ezért nálam nem ezen van a hangsúly. Engem az érdekel, hogy leragaszt-e a kanapéra. Ha ott kell hagynom a Tv-t, amíg énekel, visszatekerem-e. A mai műsorban az első, akit visszanéztem az a pasi volt, aki felcsavarta a szőnyeget, de inkább az éneklése utáni csevely miatt...

Aztán a Nyári lányok. Na most én rendkívül kritikus vagyok nőtársaimmal szemben (aki akarja, hívhatja irigységnek), de ezek a lányok nem szépek, hanem maximum érdekesek külsőre. Erre még rádobott egyet a Start Track-es ruhájuk. És biztosan nagyon tisztán énekeltek, de szétuntam magam. De nagyon. Bár Apuka pittbull-os beszólása legalább jó volt :) Igazából a mimikájuk és a mozgásuk is irritált! És MM már megint megmondta a tutit, ugye.

A balhés csávó, műbalhé volt. Tényleg nem volt 4 vagy 5 giga hülye? Csak ezek a nyomorult szerencsétlenek?

Aztán volt egy béna pasi, aki inkább táncolt, mint énekelt. De miért ő volt az egyetlen, aki zsinóros mikrofont kapott, mikor mindenki másnak volt zsinór nélküli... azért, mert ő volt az egyetlen, akit ez igazán zavart?

A repkedős pasi aranyos volt és igen, nagyon megható, hogy jelbeszéddel beszélt az Anyukájához közben.

Az a bajom, hogy nehéz eldönteni, hogy kiről írjak, mert mindenkiről tudnék és igazából senkiről sem. Olyan egyformák voltak, semmi kirívó, semmi igazán egyéni, sem jó irányba, se rossz irányba.

Az egyetlen, ami igazán tetszett a mostani adásból, az a Conformity. Mondjuk a lányok benne idegesítően sótlanok, de amit csináltak, azt imádom!

Állítom, hogy a visszafogott, csendes szavak és mondatok sokkal hangsúlyosabbak, mint az elüvöltött érzelmek. Az egyik kedvenc zeném egy Gloria Gaynor dal, az I will survive, de a Bossanova feldolgozásában. Ez ugye arról szól, hogy a csaj egyedül marad és fel kell állni, tovább kell menni, túl kell éllni és ő meg fogja csinálni. Az eredeti is jó, de az üvöltős, a Bossanovás viszont csendes, visszafogott és számomra ezerrel több erőt közvetít. Sokkal több érzelem van a visszafogott csendes sorokban, mint a teli torokból üvöltésben. Szóval ebben azt szerettem, hogy ilyen csendesen visszafogott, ilyen szofisztikált volt.

Az viszont kiábrándító, hogy MM fejből nyomja egy Lady Gaga dal szövegét. Ez fájt. 

A dobos csávó is jó volt, de engem egy Phil Collins szám sosem fog lázba hozni.

Na most akkor a macskám mindjárt megfullad, úgyhogy ideje abbahagyni.

I'll be back, next time :)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.09.20. 11:30:20

Nem jó a műsor, és mégis nézem... Ami pozitívum, hogy az előzetessel felcsigáztak - végre láthatom újra azokat, akik jók voltak.

És ami rossz:
-miért engednek tovább olyanokat, akiknél sokan sokkal jobbak?
-miért nem engednek tovább olyanokat, akik a mutatott részletekben vannak olyan jók,mint más továbbjutók?

És a legrosszabb: már megint volt egy ismerős arc, Lados Zsuzsi. Neki saját lemeze is van! Gyanítom, ha rákeresnék az összes továbbjutóra, találnék még jó pár profit. Akkor ez most egy tehetségkutató vagy szimpla előadói verseny?

Bambi101 2010.09.20. 11:38:59

Üzlet.
Pont azon gondolkodtam, hogy ez az egész válogató egy nap alatt ment le! Brutál hosszú lehetett, ki van zárva, hogy 8-12 vagy több órát lehetne tényleg figyelni és korrekten értékelni. Ráadásul az elején mihez képest, a végén meg már lehet, hogy sokan vannak, húzni kéne...
Az még érdekelne, hogy a zsűri tud-e a megvett, beépített emberekről? Az egy érdekes etikai problémát is felvetne... de ez meg majd kiderül később abból, hogy ezek milyen gyorsan esnek ki vagy nem. Ha kiesnek az vicces, mert náluk rosszabb fog nyerni, de legalább tisztességes. Ha valaki közülük nyer, az védhető, de nem korrekt.
Szóval kíváncsian várom, hogy mi lesz...
süti beállítások módosítása