Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

X-Faktor next

2010.09.06. 10:38 | Bambi101 | 2 komment

Azt hiszem én leszek az egyik "hivatalos" X-Faktor kommentátor...vagy nem.

Az már tisztán látszik, hogy indítunk valami viccessel, aztán nagyjából 10 perc magasságában érkezik az első igazán jó és/vagy tehetséges ember. Minden adásban lesz egy idióta - most egy ezüst ruhás hisztérikáé volt ez a szerep - aztán természetesen valami nagyon királlyal zárnak. A forgatókönyv megfejtve.

Ja, mielőtt elfelejtem. Egy pillanatra visszatérve a fura szoknyás lányra... nem tudom mennyire urbán legend, de állítólag van ill. lesz jó néhány olyan fél vagy teljesen profi, akit az RTL Klub szerződtetett előre. Beszélgettem a napokban valakivel, aki ismer valakit (na itt kezd el ellegendásodni a dolog), akinek fel lett ajánlva egy ilyen szerződés, csak állítólag olyan feltételek voltak benne, amire ismerősünk ismerőse nemet mondott.

Amúgy meg a saját posztom után kicsit körülnéztem a neten és igazán meglepődtem azon, amit találtam. Az mondjuk nekem is újdonság volt, hogy ennyire profik is "jeletkeztek", de hazudnék, ha azt állítanám, hogy meg voltam lepve. Mint minden műsor a kereskedelmi TV-ben, ez is a pénzről szól. És ha pénzről beszélünk, akkor ki gondolja azt, hogy bármit is a véletlenre bíznak?

Szóval, igen, meg van ez rendezve, de melyik TV műsor nincs?

Most, hogy ezt tisztáztuk, akkor tényleg a 2. adásról is legyen valami.

Mazsi az AC/DC-vel nekem abszolút kedvenc és nemcsak azért mert végre tényleg nem azt a fájdalmas "nyalóka" zenét kellett hallgatnom, de a csaj egy jelenség, baromira szimpatikus, nagyon jó arc.

A macsó csávó több, mint sok, de utána a Cool késő esti adásában (igan, azt is megnéztem) ő is belátta, sőt szegényt megtévesztették, mert kint az aulában mindenki nagy arcnak mutatta magát, szóval gondolta, akkor ő is nagyot harap. Hiba volt, de ha van egy csöpp esze, akkor legközelebb egy nagyon is visszafogott előadással szerintem simán mindenkit levesz a lábáról.

A rágó vs kismadár dal valami fenomenális volt, azon sokáig bírtam még röhögni...

És az igazi kedvenc, a király, az mindenképpen a Joe Cocker-t éneklő srác, minden mozdulatát imádtam, ahogy MM mondta, a fenekelős táncot :) Bár azért az egy kissé érdekes, hogy a műsorvezető pont azt a srácot találja meg a színpadi mozgással kapcsolatos kérdéssel, aki ugye, hogy is mondjam, igen sajátosan értelmezi a mozgás fogalmát. Na de, libbenjünk ezen túl, elvégre ez egy műsor és mi azért nézzük, hogy szórakozzunk.

És ez engem még mindig szórakoztat.

Ezt meg csak azért, mert nekem tetszik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.09.07. 10:46:05

Nekem néhány "béna" tűnik beszervezettnek, főleg amelyik visszaszól a zsűrinek. Hiába, a színészethez is kell tehetség :)

Bambi101 2010.09.07. 10:52:37

A kérdés már csak az, hogy ki kap többet? Én biztosan azért kérnék több pénz, ha kifújjolnak...
süti beállítások módosítása