Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Imádom, amikor elindulok...

2010.05.11. 11:17 | Bambi101 | Szólj hozzá!

... aztán valami teljesen ismeretlen helyen kötök ki.

Ez így volt velem ma is. Elindultam a reggeli blog-körútra, Zolivagyok, onnan egy kattintásnyira  manzárd café. És máris egy orosz lány honlapját bámulom tátott szájjal és vigyorgok, mert ezek a kis mütyűrök minden szempontból közel állnak hozzám. Mert ugye a csokit pont nem szeretem, de minden mást, ami süti, torta, habos, krémes, hmmmm.... és fülbevalók, karkötők minden mennyiségben, minden színben és formában, cseppet sem visszafogottak, viszont színesek, bájosak! Imádom! Mindig lenyűgözött a kreativitásnak az a formája, ahol a már létező dolgok új értelmet nyernek, mikor valamit valami egészen másra használnak fel, mint amire tulajdonképpen készült,vagy csak valami már létező dolog új életet kap, valahogyan egészen másképpen, mint eddig...

Szóval ez mind anna oriona :

(és szándékosan nem kicsi képeket fogok felrakni,mert akkor pont a lényeg, a részletek fognak elveszni. És mivel nem tudok választani, ezért sok-sok kép jön most) amúgy meg @ éppen most hozott nekem egy dobostortát :) vajon miért?

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása