Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

A második és a harmadik nap

2010.01.31. 20:40 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Igazából azt is mondthatnám, hogy dögunalom, de ez igen rosszul hangzana. Pedig egyrészt az volt, másrészt meg durva shoppingolás.

A tervezett program szombatra egy hokimeccs volt, vasárnapra meg finn barátosnő látogatás. Na ebből egyik sem lett.

Először is reggel elindultam vásárolni és nézelődni. Kurva hideg volt! Konkrétan hidegebb volt, mint előző nap éjjel. Itt azt a megállapítást vagyok kénytelen tenni, hogy a nálunk megszokott nappal melegebb, éjszaka hidegebb törvényszerűség kint másképpen működik. Vagyis bármikor sokkal hidegebb lehet, mint bármikor előtte. Na ez pont ilyen volt. Kurva-kurva hideg! Így aztán kénytelen voltam felvenni a fagyhalált is a "hogyan nem szeretnék meghalni" c. listámra. Itt eddig a fulladás és a megégés volt csak. A fagyhalál az előkelő első helyre ugrott egyből, mivel ebből kaptam ízelitőt... Az mondjuk elárul rólam valamit, hogy bár néha annyira fájtak az ujjaim, hogy azt hittem letörnek, de ez nem akadályozott meg abban, hogy rágyújtsak! Csak a taktikát kellett kidolgozni: egyik kéz a zsebben, melegítés céljából, másikban a cigi. Kb 1 percenként kézcsere.

A másik taktikám a megfagyás ellen pedig a vásárlás. Ha már úgy érzed az utcán, hogy megfagysz, akkor be kell menni egy boltba/bevásárló központba. A végeredmény jó sok csomag, amit aztán cipelhetsz tovább és egy hiteltúllépés miatt letiltott hitelkártya.

Sajnos a szálloda elképesztően jó helyen volt, így a két nap során sikerül legalább 3 bevásárlóközpontot, 3 Marimekko shoppot és egy igen drága bevásárlóutcát végigusztítani.

Azért végül is csináltam nappal is képet a befagyott öbölről:

 

Az idióta dátum senkit se zavarjon meg, nem voltunk összhangban én és a fényképezőgépem...

A szombati hokimeccs tehát a megfagyás+vásárlás miatti időtúllépés+elképesztő mennyiségű pénz elköltése triumvirátus jóvoltából elmaradt, a vasárnapi barátnőzés pedig egy, a családban pusztító stomack flu miatt hiúsult meg.

Hát ennyi volt a hétvége. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása