Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Össze-vissza

2011.08.30. 22:00 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Kezdjük ott, hogy a hétvégén összetörték az autónkat. Elsőre bazd meg, de amúgy nem olyan nagy gáz, mivel az elejét Zs. már régebben összetörte, de nem csináltattuk meg, most viszont az ügyeletes zseni belénk tolatott! Vagyis ott törte össze, ahol amúgy is össze volt, szóval most az ő kötelezőjére lesz megcsináltatva.

Bent aki felmondott, most egy kicsit mégiscsak gondolkodik. Marha jó. Kb. 1000 döntés függ ettől az egytől, szóval csak nyugodtan, ne kapkodjuk el!

Ma délelőtt meglátogattam Tetszetőst a munkáshelyén és begyűjtöttem az ajándékomat is:

 

 

 

 

 

Határozottan kedvelem a barátaimat!

Ezt meg az elkövetkezendő nehéz napokra vettük:

 

 

Ez konkrétan két karton Hell...

 

 

 

 

 

Ja, és ma voltam fogorvosnál, aki betömte azt a fogamat, amiből kiesett a tömés és elbeszélgettünk a fogfehérítéses mániámról.

Ajánlott egy elfogadható megoldást, vagyis nem korona, nem héj, nem kémia szarakodás, hanem felpolírozza a fogaimat és valami speckó anyaggal megfesti a felszínt. Ez eddig egyrészt a legszimpatikusabb megoldás, másrészt meg a legolcsóbb is, mivel összesen nem lesz harminc rugó. Jövő héten bele is vágunk. Mondjuk előre szólt, hogy a szín kikeverése nem biztos, hogy elsőre menni fog, de ha ismételni kell, akkor azt már ő állja, csak várni kell vele, mert egyszerre csak egyszer lehet nekifutni. Szóval ha minden igaz, akkor 1-2 hónapon belül rendben lesznek a fogaim!

Most megyek nyálat csorgatni.... ööööööööö, vagyis megyek Holtpontot és Keanu Reevest nézni!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása