Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Ja

2011.04.29. 09:33 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Ami lemaradt, de kikívánkozik.

Azért kéne már valami munka is, mert:

1., kúúúúrvááára unom magam itthon, inkább elbaszom az időt, mintsem kihasználom. Hiába a velem született lustaság nagy úr. Meg hát ha nem volnék lusta, akkor talán le is tudnám győzni. De így....

2., ha megkapom végre az első fizetésem, iszonyat nagy pusztítást fogok végezni a Strawberry.neten. Nem olyat, mint Pókmajom az Éden Hotelben, hanem igazit. Kifogyóban vannak a Clinique cuccaim, mint pl. lemosó, meg kimosó, meg átmosó biszbasz, tutira kell a thermál bőrradír, meg pórusösszehúzó kence, aztán beígértem magamnak egy új Dior szemhéjpúdert és erősen gondolkodom egy Chanel alapozón, ami nem kell, mert van egy másik, amit most bontottam ki, de a lelkemnek jót tenne. Ezen kívül vágyom egy brutál rózsaszín szemhéjpúderre (még nem tudom milyen márkát), meg egy pezsgő színűre, megy egy szürkére, meg kellene szemceruza is mondjuk szürke és sötétkék, meg zöld is, aztán meg navy kék körömlakk, olíva zöld is vagy/és khaki, meg pezsgőszínű és barna is és korall színű is, meg ami még megtetszik. Egyszerűen muszáj vennem egy fekete tust, lehet a méreg drága Bobby Brown vagy az olcsó Maybellin, majd még elválik. Szájfényből sosem elég és kellene egy natúr színű rúzs is, meg egy koráll színű is. Hirtelen ennyi, szóval adjon már nekem valaki fizetést!

3., És ha ezek után még marad pénzem - marad, elvégre nem bolondultam meg, lehet ezt szép lassan is csinálni és van ami fontosabb is, pl. ez - akkor meg szépen kiderítem, hogy melyik egyetem van keresztféléves képzés és jól elmegyek megcsinálni a master diplomámat, ami önmagában juhééé, másrészt meg boááá, mivel kénytelen leszek egy olyan szakot választani, amit rühellek, viszont láthatóan mindenki ezt hiányolja belőlem, szóval akarom vagy sem, ennek így kell lennie. És akkor újabb két év az iskola padban, megint vizsgaidőszak és szakdolgozat. Jaj, de jó nekem.

Csak már ott tartanék!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása