Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Barátnő

2010.08.26. 21:47 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Először is tisztázzuk, hogy a barátnő kifejezést két különböző emberre is használom.

Használom azokra a barátaimra, akik tényleg azok, csak éppen nőneműek és használom azokra a szintén nőből lévő ismerőseimre, akikkel kevésbé szoros, de rendszeres kapcsolatot ápolok.

A mai napi barátnő a második kategória. Volt.

Ma a változatosság kedvéért politizáltunk és kiderült, hogy ő Adolf Hitler magyar reinkarnációja. Teljesen elmebeteg, ön- és közveszélyes, amihez elképesztő nemzeti öntudat párosul és már stratégiája is van arra, hogy átvegye a hatalmat a világ felett.

Már a múltkor is kénytelen voltam azt gondolni, hogy ha csak a fele igaz annak, amit elmesélt, akkor forgatókönyvet írhatna az életéből és abból szépen megélne, de a mai story olyan összeesküvés-elméletes, beteg és valóságtól elrugaszkodott volt, hogy most leginkább meghalni volna kedvem.

De az biztos, hogy ha ilyen emberek is élnek a Földön, akkor én a Holdon szeretnék élni, de nagyon és most azonnal.

Betegnek érzem magam tőle.

Kiegészítés: mindezt a Hamingway étteremben sikerült előadnunk, amit én utálok. Szép a környezet, igényes a belső, de ez az összes jó, amit el tudok mondani arról a helyről. A pincérek unottak, a kaja szar. A Cézár-salátámat kifejezetten a lehető legkevesebb parmezánnal kértem, így aztán karnyi hosszúságú darabokból egy egész kazlat raktak rá..., a limonádémat cukor nélkül kértem, ami az első kettőnél még ment, de a harmadiknál már nem. Legközelebb inkább Meki legyen, mint ez.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása