Napi rutin

Bambi101

Egy őzike kalandjai a nagyvilágban

Szünet

2011.12.17. 21:18 | Bambi101 | 1 komment

Bambi ezennel átmenetileg - vagy nem - de illegalitásba vonul, mert nagyon tele van a hócipője!

Nem bazdmeg, nem!

2011.12.17. 18:19 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Bizonyos emberek miért nem értik azt az egyszerű szót, hogy NEM????

Mozi péntek

2011.12.17. 12:52 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Mivel kitartóan semmi van, ezért kénytelen vagyok magamat szórakoztatni. Ez leginkább a Facebookból áll, mondhatni nincs is életem, csak Facebook profilom... de mindegyis.

Azért tegnap újfent rácsodálkoztam, hogy jéé, nekem van még egy csomó filmem letöltve és nem megnézve, szóval hajrá.

Így aztán jól megnéztem a Margin Call-t és az In time-ot is. Sajnos ebben a sorrendben. A Margin Call ugyanis baszott jó!!! Igazán kötelező darab. Eszméletlen sok igazság van benne és ez most nem demagógia, hanem arról beszélek, ahogyan a rendszer működik, kezdve azzal, hogy hogyan rúgnak ki emberek, hogyan hoznak meg döntéseket, hogyan fedik el a hibákat, hogyan és ki fizet meg értük, szóval alap.

Az In time viszont iszonyat szar. Az egyetlen dolog, ami igazán lekötött benne - mondjuk az végig a film alatt - hogy a csajnak milyen jó cipői vannak és milyeneket fut bennük... hiába, tényleg ez volt a legizgibb...

 

Eső

2011.12.12. 20:06 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Mondjuk lehetne hó is, ha már egyszer tél van.

De az esőnek is örülök. Azt hiszem elmegyek sétálni :)

Hétvége

2011.12.12. 19:33 | Bambi101 | Szólj hozzá!

Na, akkor egy kicsit végre felpörögtek az események.

A vasárnap tulajdonképpen ott indult, hogy szombat délután 4kor ébredtem. Ja, fordulok át megint.

Mivel azonban 11-re kellett menni J.-hez a fondu-partyra, így esélyem sem volt aludni. Szóval irány J., aki nem Pesten lakik. Előtte ugyan megkérdeztem Zs.-t, hogy merre, hova, stb., de azért a biztonság kedvéért beizzítottam a GPS-t is. Ami hiba volt. Végül is csak egyszer tévedtem el, aztán J. telefonon elnavigált hozzájuk. Amikor a többiek is megérkeztek, akkor nyomtunk egy szerény 5 km-es sétát Kamaraerdőn, ami tökre jó esett, hát még utána a kaja. A fondut kicsit későn kezdtük el - főleg az én időbeosztásomhoz - de mivel J. messze nem is úgy csinálja, ahogy én szeretem, így aztán sokat nem veszítettem vele.

Szerintetek is kb. fél liter fehérborban kell felolvasztani a sajtot és mivel így baromira híg, be kell sűríteni liszttel? Én még ilyet életemben nem láttam. Nálam ez úgy néz ki, hogy az edény pálinkával kiken és csak sajt megy bele és ott összeolvasztom szépen... Mindegyis. Mivel nem is ízlett és hát mégiscsak autóval voltam, így legalább nem ettem túl magam.

Aztán olyan fél 6 magasságában elindultam M.-hez. Gondoltam visszatalálni a városba, nem egy nagy mutatvány, csak követni kell a Budapest táblát, de nem, nem ment az olyan könnyen. Amikor egyszercsak elfogyott alólam az út, azt igen sérelmeztem...

Mindegy. Visszataláltam, csakhogy az út, amin bejöttem, az egyenesen a Lágymányosi hídhoz ment, nekem meg a Déli pu. kellett volna... Ott már akkor nagyon fáradt voltam és nagyon-nagyon álmos is.... Félreáll, GPS, megérkezés fél óra késéssel.

TC.-hez a kávézóban csatlakoztunk, aztán nyomtunk egy szokásos csajos beszélgetést, ami közben én kávét ittam kávéval, hogy ne koppanjon a fejem az asztalon.

9 után asztalt bontottam, mert akkor már nagyon a végemet jártam. Hazadobáltam a csajokat és sűrű imádkozások közepette megérkeztem haza. Akkor már nem nagyon láttam a fáradtságtól. Mivel akkor már 30 órája nem aludtam.

Az egy másik kérdés, hogy miután 11 körül ágyba kerültem és -emlékeim szerint - azonnal bealudtam, fél 3kor felébredtem, hogy akkor helló, én most ki is aludtam magam...